Hilversum,
18
augustus
2017
|
12:56
Europe/Amsterdam

MAX’ september-programmering

Vanaf zondag 3 september

Vanaf zondag 3 september starten er veel mooie programma’s bij MAX! Onder andere Heel Holland Bakt, Tijd voor MAX, Hallo Nederland, Smaakt naar meer en Meldpunt! komen terug. Maar ook zijn er gloednieuwe titels als Kook mee met MAX en Senior Stagiair te zien.

Heel Holland Bakt – vanaf 3 september om 21.00 uur op NPO 1
Heel Nederland kan vanaf zondag 3 september weer meegenieten van de strijd om de titel Beste Thuisbakker van Nederland. Naast de tien kersverse thuisbakkers staat de welbekende jury, Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden, ook dit jaar te popelen om de tent in te gaan. Presentator André van Duin fungeert wederom als broodnodige steun en toeverlaat voor de bakkers.

Nederland in Beweging! – vanaf 4 september, iedere werkdag om 09.10 uur op NPO 1
Vanaf maandag 4 september kunt u weer actief meebewegen met Nederland in Beweging!. Door mee te doen aan de oefeningen van Nederland in Beweging! behaalt u al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen. Uw dagelijkse portie beweging wordt iedere werkdag gebracht door Olga Commandeur en Duco Bauwens.

MAX Geheugentrainer – vanaf 4 september, iedere werkdag om 09.40 uur op NPO 1
Ook MAX Geheugentrainer start weer met een nieuws seizoen. Inmiddels is wetenschappelijk vastgesteld dat het geheugen verbeterd kan worden door het te trainen. Daarom zendt MAX dagelijks MAX Geheugentrainer uit om de hersenen in vorm te houden!

Kook mee met MAX – vanaf 4 september, iedere werkdag om 10.15 uur op NPO 1
In Kook mee met MAX nemen Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit. Ook blijven de chefs weg van dure ingrediënten en werken ze zo duurzaam mogelijk.

Tijd voor MAX op toer – vanaf 4 september, iedere werkdag om 17.05 uur op NPO 1
Sybrand en Martine reizen een maand kriskras door het land in Tijd voor MAX op toer. In september is Tijd voor MAX iedere week te zien vanuit een bijzondere locatie in het land: Scheveningen, s'-Hertogenbosch, Blokzijl en Middelburg.

Hallo Nederland – vanaf 4 september, iedere werkdag om 18.30 uur op NPO 2
Hallo Nederland brengt ook aankomend seizoen actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem. In september zendt het actualiteitenprogramma, net als Tijd voor MAX, uit vanaf: Scheveningen, s'-Hertogenbosch, Blokzijl en Middelburg. Ook dit seizoen ligt de presentatie in handen van Jeroen Latijnhouwers, Carrie ten Napel en Mascha de Rooij.

Meldpunt– vanaf 6 september, iedere woensdag om 19.20 uur op NPO 2
In Meldpunt! worden consumentenklachten besproken en maatschappelijke misstanden aan de kaak gesteld. Onder leiding van Elles de Bruin wordt er vervolgens naar een passende oplossing gezocht. Verder zien we de MAX Ombudsman terug, die in de bres springt voor leden van MAX.

Smaakt naar meer – vanaf 6 september, iedere woensdag om 21.25 uur op NPO 1
Ook dit jaar mag Smaakt naar meer niet ontbreken. Iedere week neemt André van Duin de kijker mee terug naar de voorgaande Heel Holland Bakt-aflevering. Elke week zitten er drie gasten bij André aan tafel. Samen bespreken zij de gebeurtenissen in de tent. Kijkers kunnen hun (mis)baksels insturen én thuisbakkers vanuit het hele land nemen hun baksels mee naar de studio.

Senior Stagiair – vanaf 6 september, iedere woensdag om 22.05 uur op NPO 1
Woensdag 6 september start het gloednieuwe MAX-programma Senior Stagiair, waarin MAX een twaalftal 55-plussers volgt die zes weken als stagiair aan de slag gaan bij jonge bedrijven. Dat is flink spannend, want kunnen ze meekomen in deze jonge en dynamische bedrijven? En wat kunnen de werknemers leren van de ervaren stagiairs?

Heel Holland Bakt
Zondag 3 september om 21.00 uur op NPO 1
Vanaf zondag 10 september om 20.25 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
www.facebook.com/heelhollandbakt | #HHB

Nederland in Beweging
Iedere werkdag om 09.10 uur op NPO 1
Presentatie: Olga Commandeur en Duco Bauwens

MAX Geheugentrainer
Iedere werkdagom 09.40 uur op NPO 1

Kook mee met MAX
Iedere werkdag om 10.15 uur op NPO 1
Presentatie: Sandra Ysbrandy en Mounir Toub
www.facebook.com/KookmeemetMAX | #KMMM

Tijd voor MAX
Iedere werkdag om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.facebook.com/tijdvoormax | #TijdvoorMAX

Hallo Nederland
Iedere werkdag om 18.30 uur op NPO 2
Presentatie: Jeroen Latijnhouwers, Carrie ten Napel en Mascha de Rooij
www.facebook.com/hallonederlandMAX | #HalloNederland

Meldpunt!Vanaf woensdag 6 september om 19.20 uur op NPO 2
Presentatie: Elles de Bruin
www.facebook.com/TijdvoorMeldpunt | #MeldpuntMAX

Smaakt naar meer
Vanaf woensdag 6 september om 21.25 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
www.facebook.com/Smaaktnaarmeer.HHB | #smaaktnaarmeer

Senior Stagiair
Vanaf woensdag 6 september om 22.05 uur op NPO 1
https://www.facebook.com/seniorstagiair | #SeniorStagiair