Hilversum,
30
maart
2021
|
10:23
Europe/Amsterdam

MAX Seniorencoach Mieke Schouten ondersteunt MAX-leden

Elke werkdag tussen 10.00 en 14.00 uur te bereiken

Ouder worden gaat vaak gepaard met veranderingen. Soms kunnen die veranderingen zó ingrijpend zijn, dat mensen de grip kwijtraken en niet zelfstandig de regie terug kunnen vinden. De MAX Seniorencoach biedt dan uitkomst. Mieke Schouten helpt mensen die vastlopen weer in hun kracht te komen. Waar is ondersteuning nodig en hoe krijgt iemand weer regie over zijn of haar leven?

Verlies van een geliefde, onverwachts mantelzorger worden of eenzaamheid; slechts enkele thema’s waar je als 55-plusser tegenaan kunt lopen. Het zijn thema’s die soms prettig zijn om te bespreken met iemand met verstand van zaken. In dergelijke situaties kan de MAX Seniorencoach mogelijk helpen. MAX-leden die ergens mee zitten en daar graag iets aan willen doen, kunnen geheel vrijblijvend en kosteloos contact opnemen met Mieke Schouten, gediplomeerd MAX Seniorencoach. Alle gesprekken zijn vertrouwelijk en starten vaak met een intakegesprek, om te kijken of de MAX Seniorencoach iets kan betekenen. In haar columns op MAX Vandaag vertelt Mieke meer over haar werk als seniorencoach.

Mieke Schouten: “Tijdens mijn werk als redacteur voor MAX Maakt Mogelijk kwam ik erachter hoe goed een luisterend oor iemand weer op weg kan helpen. Door allerlei omstandigheden kunnen 55-plussers voelen dat ze de aansluiting met de maatschappij missen, terwijl ze juist nog zoveel in zich hebben. Als coach luister ik naar ze en ondersteun ik mensen om hun eigen kracht (weer) te vinden."

Jan Slagter: “We kunnen het verschil maken door contact te zoeken met elkaar. Mensen hebben mensen nodig. In deze tijd is een MAX Seniorencoach relevanter dan ooit. Ik ben heel blij dat we onze leden op deze manier ondersteuning kunnen bieden.”

De MAX Seniorencoach is elke werkdag tussen 10.00 en 14.00 uur te bereiken op 035-6770710 en via het mailadres seniorencoach@omroepmax.nl. Liever per post? Stuur dan een brief naar Omroep MAX (Postbus 518, 1200 AM te Hilversum) t.a.v. MAX Seniorencoach.

Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | Instagram.com/OmroepMAX_