Hilversum,
08
augustus
2016
|
10:25
Europe/Amsterdam

MAX Proms met o.a. Kool & the Gang en The Trammps!

10 en 11 december

Op zaterdag 10 en zondag 11 december worden in de Jaarbeurs in Utrecht de MAX Proms opgenomen. Na het succes van vorig jaar organiseert MAX dit jaar wederom een feestelijke Proms! Met internationale artiesten als Kool & the Gang, Bobby Kimball (voormalig leadzanger van Toto), The Trammps, The New London Chorale en – van eigen bodem – het Metropole Orkest belooft het een indrukwekkende show te worden. En jij kan erbij zijn!

Programma
Kool & the Gang komt dit jaar voor MAX Proms naar de Jaarbeurs in Utrecht. De band treedt al 43 jaar op en heeft wereldwijde bekendheid door hits als Celebration, Get down on it, Cherish en Open Sesame. Op MAX Proms zullen deze nummers ook zeker niet ontbreken.

Bobby Kimball ken je waarschijnlijk van de band Toto die grote hits scoorde met de nummers Africa, Hold the line en Rosanna. Bobby Kimball was de originele leadzanger van de band en hij staat dit jaar in de Jaarbeurs in Utrecht om onder andere deze hits te zingen!

‘Burn baby burn, disco inferno!’, wie kent deze songtekst niet!? De heren van The Trammps laten de Jaarbeurs dit jaar swingen met welbekende discohits als Disco Inferno, Hold Back the Night en Shout.

Het Britse The New London Chorale hoort al jaren bij de MAX-familie en is uiteraard deze MAX Proms weer van de partij. Onder leiding van de in 2013 overleden pianovirtuoos Tom Parker populariseerde de groep tientallen klassieke nummers. Dit jaar zijn Janet Mooney, Jenna Lee-James, Gordon Neville en Lance Ellington er weer bij.

Natuurlijk mag het Metropole Orkest niet ontbreken. Het grootste professionele pop- en jazzorkest ter wereld deelde het podium al met diverse wereldartiesten. Onder leiding van chef-dirigent Jules Buckley zorgt het Metropole Orkest voor de muzikale begeleiding.

The Inspirational Community Gospel Choir bezorgt al jaren kippenvel bij alle aanwezigen in de Jaarbeurs en zal deze editie wederom álles op alles zetten om een bijzonder optreden te geven.

Opnames bijwonen?De opnames van MAX Proms zijn op zaterdag 10 en zondag 11 december. Op zaterdag start de voorstelling om 20.00 uur, op zondag om 14.00 uur. Kijk op www.maxproms.nl voor meer informatie of bel naar 0900 9000 8000 (45 cpm).

Jaarbeurs Utrecht
Zaterdag 10 december – aanvang 20.00 uur
Zondag 11 december – aanvang 14.00 uur

Meer informatie op www.maxproms.nl of via 0900 9000 8000 (45 cpm)