Hilversum,
08
augustus
2017
|
11:05
Europe/Amsterdam

MAX Proms met o.a. Amira Willighagen, Jermaine Jackson, Xander de Buisonjé en Glennis Grace

Zaterdag 2 december

Op zaterdag 2 december wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de MAX Proms opgenomen. MAX organiseert dit jaar wederom een feestelijke Proms! Het belooft weer een swingende editie te worden, met nationale én internationale artiesten, zoals Jermaine Jackson, The New London Chorale, Xander de Buisonjé, Amira Willighagen, Glennis Grace, het Metropole Orkest en The Inspirational Community Gospel Choir.

Programma
Jermaine Jackson maakt dit jaar zijn debuut op de MAX Proms. Samen met zijn broers werd hij bekend als The Jackson 5. Ze scoorden hits als ABC en I Want You Back. Deze internationale topartiest zal de gehele Jaarbeurs doen swingen.

The New London Chorale hoort al jaren bij de MAX-familie en staat ook dit jaar weer op de bühne. De Britse muziekgroep brengt prachtige klassieke muziek, gestoken in een modern jasje.

Xander de Buisonjé leerden we kennen als frontman van Volumia!, waar hij grote hits als Hou me vast mee scoorde. Bijna vijftien jaar én vijf solo-albums later is hij nog steeds een van de meest populaire artiesten van Nederland.

Glennis Grace behoort al jarenlang tot een van de bekendste zangeressen van Nederland. Haar soulrijke stem bezorgt het publiek keer op keer kippenvel en dat zal bij de MAX Proms niet anders zijn.

Amira Willighagen won Hollands Got talent op 9-jarige leeftijd. Een van haar optredens uit de talentenshow is wereldwijd al meer dan 20 miljoen keer bekeken. De piepjonge operaster, inmiddels 13 jaar, verwonderd en verbaasd het publiek bij ieder optreden met haar unieke en krachtige stem.

Natuurlijk mag het Metropole Orkest niet ontbreken. Het grootste professionele pop- en jazzorkest ter wereld deelde het podium al met diverse wereldartiesten. Ook dit jaar verzorgt het Metropole Orkest de muzikale begeleiding van de artiesten op de MAX Proms.

De enthousiaste leden van The Inspirational Community Gospel Choir zijn ook dit jaar weer aanwezig bij de MAX Proms om een prachtige show weg te geven.

Opnames bijwonen?
De opnames van MAX Proms zijn op zaterdag 2 december.
Kijk voor meer informatie op www.maxproms.nl of bel naar 0900 9000 8000 (45 cpm).

Jaarbeurs Utrecht
Zaterdag 2 december
Aanvang 20.00 uur
www.maxproms.nl