Hilversum,
22
augustus
2019
|
10:02
Europe/Amsterdam

MAX Proms 2019 met o.a. Billy Ocean, Manolo ‘The Voice Of The Gypsies’ en Jeroen van der Boom!

Zojuist maakten Jeroen van der Boom en Jeroen van Inkel in het NPO Radio 5-programma Je dag is goed het programma van de MAX Proms 2019 bekend! Onder meer Billy Ocean, Manolo ‘The Voice Of The Gypsies’ en Jeroen van der Boom bestijgen het podium op zaterdag 30 november 2019 tijdens de MAX Proms in de Jaarbeurs Utrecht.

Op de zestiende editie van de MAX Proms treden internationale én nationale artiesten op, zoals Billy Ocean, begeleid door één van de beste orkesten ter wereld: het Metropole Orkest. Bezoekers swingen mee met wereldhits als Love Really Hurts Without You, Red Light Spells Danger en When the Going Gets Tough, the Tough Get Going.

Ook muziek van eigen bodem is vertegenwoordigd. Zo geeft Jeroen van der Boom acte de présence. Hij is bekend van hits als Jij Bent Zo en Werd De Tijd Maar Teruggedraaid. Jenna Lee-James & Lance Ellington, Manolo ‘The Voice Of The Gypsies’, The Inspirational Community Gospel Choir en Tommy Thompson maken de line-up van deze editie van de MAX Proms compleet.

Deze editie van de MAX Proms vindt plaats op zaterdagavond 30 november 2019. De kaartverkoop is zojuist gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site. Snelle beslissers opgelet: tot 23 september geldt een vroegboekkorting van twintig procent.

MAX Proms 2019
Zaterdag 30 november 2019
Vanaf 20.00 uur
Tickets via www.maxproms.nl

Facebook.com/OmroepMAXlive | @OmroepMAXlive | #MAXProms