Hilversum,
08
februari
2019
|
15:42
Europe/Amsterdam

MAX-programma's op NPO Radio 5 in het teken van de Week van de Jaren Zestig

Vanaf 9 februari

Van zaterdag 9 tot en met vrijdag 15 februari is het de Week van de Jaren Zestig op NPO Radio 5, zo ook in de MAX-programma’s. Aan het eind van deze bijzondere week, op vrijdag 15 februari, is de hele dag de Toplijst van de Jaren Zestig te horen.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur
Zaterdag 9 februari trapt Jan Rietman de Week van de Jaren Zestig af in Wekker-Wakker-Weekend!. Jan blikt terug op de roerige jaren vol met muzikale hoogtepunten uit de country, soul en nederpop. De belangrijkste nieuwsgebeurtenissen uit de sixties komen aan bod, waarbij natuurlijk de muzikale strijd tussen The Beatles en The Rolling Stones niet mag ontbreken. Ook is er weer aandacht voor een bijzondere lp in Plaatwaarde. Dit keer wordt Sounds of Silence onder de loep genomen. Meer informatie over deze plaat is terug te lezen op www.maxvandaag.nl.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur
Tineke de Nooij ontvangt op zaterdag 9 februari de directeur van het RockArt Museum, Jaap Schut! Verder ook in TinekeShow aandacht voor de jaren 60. 

Je dag is goed- Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur
In de Week van de Jaren Zestig staat ook Je dag is goed in het teken van de muziek uit dit decennium. Vrijdag 15 februari wordt door Jeroen van Inkel in het radioprogramma het startschot voor de Toplijst van de Jaren 60 gegeven.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur
Bert Haandrikman is met zijn middagprogramma Haandrikman! van maandag tot en met donderdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen op NPO Radio 5. Deze week staat ook dit programma in het teken van de jaren 60. Bert laat de beste hits uit de sixties horen.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00
Ook in De MAX! wordt stilgestaan bij de Week van de Jaren Zestig. Singer-songwriter én vriend van de show Yorick van Norden is deze week elke dag te gast in het radioprogramma van Manuëla Kemp en Henkjan Smits. Yorick zal dagelijks de mooiste nummers uit de jaren 60 laten horen, alleen of samen met collega-muzikanten. Dinsdag 12 februari neemt hij gitarist Anne Soldaat mee naar de studio. En woensdag 13 februari zal hij samen met de band Dandelion op het podium van Club De MAX! staan. En aan De MAX! de eer om op vrijdag 15 februari de nummer 1 van de Toplijst van de Jaren Zestig te draaien.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Haandrikman! is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.nl