Hilversum,
13
april
2018
|
13:28
Europe/Amsterdam

MAX-programma's op NPO Radio 5 in het teken van de jaren 70

Van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 april staan TinekeShow, Rons RadioShow, Je dag is goed, De MAX! en Wekker-Wakker-Weekend! in het teken van the seventies. Morgen start namelijk de Week van de Jaren 70 op NPO Radio 5.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In Wekker-Wakker-Weekend! trapt Jan Rietman de Week van de Jaren 70 af op NPO Radio 5. Een week lang muziek, hoogtepunten en herinneringen uit het legendarische decennium. Jan haalt herinneringen op aan een concert van Slade in 1973 in Rotterdam en laat de beste countryhits uit de jaren 70 horen.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan, ook in De week van de jaren 70. Hij belt met iconen uit dit decennium, waaronder Saskia & Serge en Henk Wijngaard. Ook gooit Jeroen elke dag tussen 9 en 10 uur de lijnen open voor muzikale jaren 70-verzoeken van luisteraars.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Ook bij Tineke staan de jaren 70 centraal. Zo ontvangt zij komende week Lucifer-zangeres Margriet Eshuijs én spreekt ze met Peter Koelewijn. Ook komt elke dag het spel De zeventig van zeventig voorbij, waarin mooie prijzen te winnen zijn, zoals een DAB+-radio!

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Tijdens de Week van de jaren 70 staat in De MAX! elke dag een legendarisch album uit deze periode centraal. Op maandag bijvoorbeeld Rumours van Fleetwood Mac. En verder deze week onder andere Shpritsz van Herman Brood & His Wild Romance en natuurlijk Hotel California van The Eagles. Op vrijdag is het tijd voor de Top 170 van de jaren 70, samengesteld door luisteraars van NPO Radio 5.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, RietmanShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl