Hilversum,
08
oktober
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

MAX-presentatoren vormen speciale ‘MAX-band’ en vieren Tien jaar MAX in TinekeShow

MAX-presentatoren vormen speciale ‘MAX-band’ en vieren Tien jaar MAX in TinekeShow 

Hilversum, 8 oktober 2015 - Het NPO Radio 5-programma TinekeShow staat volgende week in het teken van het tienjarige bestaan van MAX. Tineke de Nooij ontvangt collega’s met wie ze praat over hun rol in de MAX-geschiedenis. 

Op maandag komt Jan Slagter langs. Hij richtte in 2002 Omroepvereniging MAX op, omdat hij vond dat er te weinig media-aanbod was voor 50-plussers. Is zijn missie geslaagd? Wat zijn z’n hoogte- en dieptepunten in die tien jaar? 

Dinsdag is Martine van Os te gast. Martine was de eerste presentatrice van het radioprogramma Wekker-Wakker! Dit presenteerde ze tot en met 2008. Sindsdien presenteert ze, samen met Sybrand Niessen, het tv-programma Tijd voor MAX. 

Op woensdag schuift Olga Commandeur aan bij Tineke. De oud-atlete is niet meer bij MAX weg te denken. Sinds 2008 is ze dagelijks te zien in het tv-programma Nederland in Beweging. 

Donderdag komt de opvolgster van Martine van Os langs: Léonie Sazias. Tot en met 2012 vormde Léonie een duo met Henk Mouwe als presentatoren van het ochtendprogramma Wekker-Wakker! Hoe is het nu met haar? 

De week wordt op vrijdag feestelijk afgesloten met een speciale ‘MAX-band’ onder leiding van Jan Rietman. Luisteraars en publiek in de studio kunnen genieten van optredens van de MAX-presentatoren Ron Brandsteder, Tuffie Vos en Manuëla Kemp

Over TinekeShow 
TinekeShow is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+). 


MAX 
TinekeShow 
12 t/m 16 oktober 2015 
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
www.TinekeShow.nlhttp://www.radio4.nl/muziekwijzer