Hilversum,
08
mei
2018
|
12:53
Europe/Amsterdam

Erik Bindervoet & Robbert-Jan Henkes, René Shuman & Angel Eye, en meer gasten bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 5 tot en met vrijdag 11 mei hebben de MAX-programma's op NPO Radio 5 een weer een gevarieerde invulling! Hieronder het overzicht van de week.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Zaterdag staat Wekker-Wakker-Weekend! in het teken van Bevrijdingsdag. Luisteraars vertellen over hoe zij hun vrijheid vieren. Jan Rietman heeft contact met de renners in de Freedom Ride door Brabant en er is veel muziek over hoop, vrijheid en feest. Ook aandacht voor the queen of country Tammy Wynette in Country Roads en een bijzondere opname van BZN uit het Los Vast-archief.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5 
De ene Jeroen is met vakantie en daarom valt de andere voor hem in. Deze week presenteert Jeroen Latijnhouwers Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Maandag zijn René Shuman & Angel Eye te gast. Zij komen vertellen over hun reis naar Amerika. Op dinsdag komen Frank en Tjitske Roest uit de MAX-internetserie Dierenarts Frank langs. Deze vader en dochter zijn beide dierenarts in het Friese dorpje Drogeham. Hoe is het om een dierenartsenpraktijk als familiebedrijf te runnen en hoe ziet de dag van een dierenarts in het vee-rijke midden van Friesland eruit? De webserie is exclusief te bekijken op MAX Vandaag.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Maandag start De MAX! met de schrijvers van het Beatles boek 'Alle 214 Goed', Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes. Op 9 mei is zangeres Pieternel te gast en op vrijdag 11 mei sluit de Neil Diamond Tribute Band de week af!

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, RietmanShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).