Hilversum,
15
september
2021
|
16:05
Europe/Amsterdam

MAX Omroepster voor één dag

Zaterdag 2 oktober

Op zaterdag 2 oktober is Tine Ronkes MAX Omroepster voor één dag! Op de dag dat televisie 70 jaar bestaat, kondigt de 93-jarige Tine Ronkes alle MAX-programma's aan, zoals dat destijds heel gewoon was.

MAX-directeur Jan Slagter: "Vroeger was een programma-aankondiging door de omroepster heel normaal. Dat tante Hannie (Hannie Lips) er niet zou zitten, was onvoorstelbaar. Zij hoorde er gewoon bij. En Tine Ronkes zou een goede omroepster zijn geweest. Zij kiest haar woorden zorgvuldig, praat heel duidelijk en is overal goed van op de hoogte! Daarom gaan we dat voor één dag regelen. Op de dag dat tv 70 jaar bestaat, komt MAX met omroepster Tine."

Tine Ronkes kondigt op zaterdag 2 oktober onder meer de volgende programma's aan: 70 jaar TV: Service/Consumenten, In de voetsporen van de Wederopbouw, Heel Holland Bakt Kids en 70 Jaar TV: Je Beste Vriend.

Tine was eerder bij MAX te zien. Zij mocht naast Pieter van Vollenhoven en Khadija Arib een toespraak houden tijdens het MAX Kerstconcert. Ook zat ze aan tafel in het programma MAX Koningsdag. Ze had de koning een brief geschreven en na het voorlezen van deze brief in de uitzending kon ze op lovende reacties rekenen.

MAX Omroepster voor één dag
Zaterdag 2 oktober
Diverse tijdstippen op NPO 1 en NPO 2
MAXVandaag.nl

Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | Instagram.com/OmroepMAX_