Hilversum,
25
juli
2022
|
17:00
Europe/Amsterdam

MAX Ombudsman start proefproces tegen Schiphol

MAX Ombudsman start een proefproces tegen Schiphol, dat kondigt Jeanine Janssen vanavond aan in MAX vakantieman. MAX vakantieman, met presentator Sybrand Niessen, is om 20.35 uur live te zien bij Omroep MAX op NPO 1.

Honderden mensen hebben de afgelopen tijd hun vlucht gemist vanwege de drukte op Schiphol. Ze zijn vaak niet alleen hun ticketkosten kwijt, maar lijden extra financiële schade omdat ze het geld van de gehuurde accommodatie of auto niet terugkrijgen. Ook reizigers met een pakketreis kunnen slachtoffer zijn als ze niet op tijd door de douane waren en daardoor hun vakantie in het water zagen vallen.

Tot nu toe is onduidelijk op wie deze schade te verhalen is, gedupeerde vakantiegangers worden aan hun lot overgelaten. Om die reden start MAX Ombudsman een proefproces tegen Schiphol. Gedupeerden die menen een goede zaak te hebben, kunnen zich via de mail melden op maxvakantieman@omroepmax.nl.

MAX Ombudsman Jeanine Janssen: “We hebben ongelooflijk veel klachten gekregen over de chaotische situatie op Schiphol en hebben contact gelegd met mr. Els Doornhein van De Vos en Partners Advocaten om deze zaak voor ons te gaan voeren. Het gaat dus zowel om reizigers die een los vliegticket hebben geboekt, als mensen met een pakketreis.”

Meer informatie is te vinden op MAXvakantieman.nl.

MAX vakantieman
Maandag 25 juli  
Om 20.35 uur bij MAX op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen

MAX-programma terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

MAXvakantieman.nl | Facebook.com/MAXvakantieman | #MAXvakantieman