Hilversum,
07
juli
2017
|
09:56
Europe/Amsterdam

MAX: Nieuw seizoen We zijn er Bijna!

Vanaf maandag 31 juli

We zijn er Bijna! is terug bij MAX! De bestemming van dit jaar is Ierland. In We zijn er Bijna! reist presentatrice Martine van Os mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Het nieuwe seizoen is vanaf 31 juli iedere maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1.

Aflevering 1 – maandag 31 juli om 21.25 uur op NPO 1
De reis begint op een camping in Brielle. Na de eerste kennismakingsdag maakt de groep per nachtboot de oversteek naar Engeland. Daarna reizen ze dwars door het Verenigd Koninkrijk om vervolgens een dag uit te rusten voor de volgende oversteek over het water naar Dublin, de hoofdstad van Ierland. Hier gaat het rondje van 1500 kilometer over het groene eiland beginnen. Met hun eigen caravan of camper reizen de Nederlandse toeristen in groepsverband langs verschillende hoogtepunten. Het belooft een prachtige reis te worden langs historische locaties, kleurrijke dorpjes en bijzondere natuur. Ook het typische Ierse weer laat zich van zijn sterkste kant zien, maar dat mag de pret niet drukken.

Reisbegeleiders
Lei en Ans zijn de toeristische begeleiders. Toen Lei 50 was besloten hij en Ans hun bedrijf te verkopen. Daarna zijn ze betrokken geraakt bij het begeleiden van kampeerreizen. Dat doen ze dan ook al een jaar of acht met veel plezier!
De technische begeleiding is in handen van Janny en Cees. Ze doen beiden veel vrijwilligerswerk en Cees is zo’n man die alles maken kan.

Over We zijn er Bijna!
In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige vijftigplussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en lief en leed met elkaar gedeeld.

We zijn er Bijna! (6 afleveringen)
Vanaf maandag 31 juli 2017
Om 21.25 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/MAX.wezijnerbijna | #wezijnerbijna | @wezijnerbijna