Hilversum,
04
juni
2019
|
15:14
Europe/Amsterdam

MAX Muziekspecial: Opera Sing Along met speciale gast Shirma Rouse

Zondag 7 juli om 19.05 uur op NPO 2

MAX zendt op zondag 7 juli om 19.05 uur op NPO 2 Opera Sing Along uit. Een uniek meezingprogramma met verschillende operahits. Met optredens van onder meer Laetitia Gerards, Bernadeta Astari en Shirma Rouse.

Op zondag 7 juli zendt MAX om 19.05 uur op NPO 2 de Opera Sing Along uit. De registratie van het gelijknamige evenement toont verschillende muzikale optredens. Uit het hele land komen operaliefhebbers naar de sfeervolle Parade in Den Bosch om grote operahits mee te zingen met operasterren als: Laetitia Gerards, Bernadeta Astari en Raoul Steffani. Ook de bekende soulzangeres Shirma Rouse waagt zich bij Opera Sing Along aan het genre opera. Zij zingt onder andere Summertime uit Porgy and Bess van George Gershwin.

De muzikale begeleiding is in handen van het symfonieorkest philharmonie zuidnederland, onder leiding van Per-Otto Johansson, en het Brabant Koor. Voor Opera Sing Along spelen ze bekende nummers als Libiamo van Verdi, een Carmen-medley en het beroemde Slavenkoor. Ook worden nummers uit West Side Story ten gehore gebracht.

MAX Muziekspecial: Opera Sing Along
Zondag 7 juli
Om 19.05 uur op NPO 2

www.maxvandaag.nlFacebook.com/OmroepMAXlive | Twitter.com/OmroepMAXlive