Hilversum,
01
mei
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

MAX Muziekspecial: Gouden stemmen in Zuid Afrika

PERSBERICHT

MAX Muziekspecial: Gouden stemmen in Zuid Afrika

 

Hilversum, 1 mei 2014 – MAX zendt vrijdag 2 mei om 17.35 uur op Nederland 2 de muziekspecial ‘Gouden stemmen in Zuid Afrika’ uit. Jan Keizer en Anny Schilder gingen samen met collega-artiesten George Baker en Pussycat naar het betoverende Zuid Afrika om te repeteren voor een groot concert in Pretoria. Concertbeelden worden afgewisseld met de mooiste plekken van dit Afrikaanse land.

 

BZN, George Baker en Pussycat scoorden in de 80 en 90’er jaren vele grote hits in dit land. Zuid Afrika is geen onbekend terrein voor de artiesten. Ze hebben hier al meerdere malen opgetreden en elke keer is het weer een bijzondere ervaring.

 

Samen maakten deze muzikale vrienden een schitterende rondreis door Zuid Afrika en bezochten de mooiste plaatsen aldaar; zoals het Paul Kruger huis, het Kruger park en de Drie Rondavels ('s werelds meest gefotografeerde plek).

 

Tijdens deze rondreis zijn er repetities met de artiesten voor het grote uitverkochte concert, wat ze ter afsluiting van hun bezoek aan Zuid Afrika hebben gegeven, in Pretoria en waar u uiteraard ook getuige van bent.

 

MAX: Gouden stemmen in Zuid Afrika

Vrijdag 2 mei om 17.35 uur op NED 2

www.omroepmax.nl