Hilversum,
26
november
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

MAX Geheugentrainer lanceert interactieve app

Live meespelen met MAX Geheugentrainer Interactief

Hilversum, 26 november 2014 – Als eerste omroep brengt MAX een interactief tv-programma met live synchronisatie van het tweede scherm. Gedurende een proefperiode van 25 uitzendingen, beginnende op 27 november a.s., kunnen iPad-bezitters live meespelen met MAX Geheugentrainer.

Via een applicatie binnen de bestaande NPO-app, genaamd MAX Geheugentrainer Interactief, wordt het televisiegeluid herkend en worden antwoordmogelijkheden precies op het juiste moment gepresenteerd. MAX Geheugentrainer is bij uitstek geschikt om thuis actief aan mee te doen. Het tweede scherm draagt bij aan de concentratie én maakt het aantrekkelijker om mee te spelen. Het programma wordt leuker en bovendien educatiever wanneer ook kijkers het geheugen actief trainen.

MAX Geheugentrainer Interactief is tijdens deze proefperiode alleen beschikbaar voor iPad-gebruikers. Na deze proef wordt er bepaald of de Geheugentrainer ook voor een breed publiek succesvol kan zijn. Uitgebreide instructies vindt u op www.maxgeheugentrainer.nl

MAX Geheugentrainer Interactief proef met 25 interactieve uitzendingen
27 november t/m 31 december 2014
maandag t/m vrijdag om 06:10 uur en 09:40 uur op NPO1
www.maxgeheugentrainer.nl