Hilversum,
01
juli
2016
|
16:28
Europe/Amsterdam

MAX Eropuitjes: Wekker-Wakker! lanceert speciale zomer Eropuit-agenda

Ook in de zomer zorgt Omroep MAX voor zijn kijkers en luisteraars. MAX’ NPO Radio 5-programma Wekker-Wakker! heeft om die reden vandaag een agenda gelanceerd op www.MAXVandaag.nl met daarin de leukste kleine uitjes en evenementen van deze zomer. Gedurende de vakantieperiode, in de maanden juli en augustus tipt Wekker-Wakker! vijftigplussers elke dag een gratis MAX Eropuitje in eigen land.

Er zijn in Nederland ontzettend veel leuke dingen te doen in de zomer. Van braderieën tot klassieke muziekconcerten of openluchttheaters; Wekker-Wakker! tipt in de Eropuit-agenda elke dag een gratis bijzonder uitje. De evenementen en activiteiten worden speciaal geselecteerd voor de vijftigplusser die in Nederland blijft gedurende de vakantieperiode. De MAX Eropuit-agenda van Wekker-Wakker! is te vinden op MAX Vandaag.

In iedere uitzending tipt Wekker-Wakker! de luisteraars een leuk MAX Eropuitje. Ook MAX Magazine licht elke week het MAX Eropuitje van de week uit.

Zomer bij MAX
Ook in de zomer is Omroep MAX volop aanwezig op radio en televisie. Naast onze vaste radioprogrammering en de Eropuit-agenda zijn we er met nieuwe afleveringen van onder andere Hollandse Zaken, Groeten van MAX, We zijn er Bijna!, Baardmannetjes en Zwarte Zwanen.

MAX: Wekker-Wakker!
Maandag t/m zaterdag van 6.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
www.MAXVandaag.nl
#MAXeropuitje