Hilversum,
25
januari
2018
|
16:03
Europe/Amsterdam

MAX: Carnaval 2018

Bij veel mensen staat het al met grote letters in de agenda: Carnaval 2018. Dinsdag 13 februari om 16.05 uur op NPO 1 zendt MAX de hoogtepunten van de carnavalsfestiviteiten van dit jaar uit. MAX-presentatoren, als Jan Slagter en Mascha de Rooij, bezoeken verschillende dorpen en steden, waar het volksfeest uitbundig gevierd wordt. MAX bezoekt dit jaar het zuiden en oosten van Nederland. 

Om carnaval van dichtbij mee te maken is op straat staan niet nodig! MAX neemt namelijk ook dit jaar de kijker weer mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland, waardoor de carnavalsgekte door iedereen kan worden meebeleefd. Geniet van mooie optochten en interviews met carnavallend Nederland.

Dit jaar bezoekt MAX de feestvierders in Lampegat (Eindhoven), wordt er verslag gedaan van de activiteiten in Tullepetaonestad (Roosendaal), Boemeldonck (Prinsenbeek) en Zwammegat (Standdaarbuiten). Kruikenstad (Tilburg) en Boeskoolstad (Oldenzaal) worden opnieuw bezocht. Ook hier zal de feestvreugde worden vastgelegd voor de thuisblijvers.

MAX: Carnaval 2018
Dinsdag 13 februari om 16.05 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl