Hilversum,
07
februari
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

MAX: Carnaval 2015 17-2-2015

Jan Slagter bezoekt carnaval in Brabant én Oldenzaal

Hilversum, 11 februari 2015 – MAX zendt tijdens carnaval op dinsdag 17 februari om 16.40 uur op NPO 1 weer de hoogtepunten van de carnavalsfestiviteiten uit. Jan Slagter gaat ook dit jaar weer naar Brabant én brengt een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren.

U hoeft helemaal niet de straat op om carnaval van dichtbij mee te maken. MAX neemt u ook dit jaar weer mee op sleeptouw tijdens een van de grootste volksfeesten van Nederland. Geniet van de beelden van de mooie optochten, carnavalsgekte in de straten met verschillende interviews en een carnavallend Nederland.

Alle prominenten en feestvierders zitten er in Lampegat (Eindhoven) weer klaar voor, Jan Slagter bezoekt 3 Uurkes Vurraf, dé aftrap voor carnaval. In Zwammegat (Standdaarbuiten) zijn de straten ’s avonds weer prachtig verlicht tijdens de lichtjesoptocht. Ook in Kruikenstad (Tilburg) en Tullepetaonestad (Roosendaal) is het weer één groot feest. In Boeskoolstad (Oldenzaal) proeft Jan Slagter van het Twentse carnavalsgedruis. Tot slot spreekt Jan Slagter in Oeteldonk (Den Bosch) met de doorgewinterde carnavalsvierders en sluiten we de carnaval feestelijk af.

 

MAX: Carnaval 2015
Dinsdag 17 februari om 16.40 uur op NPO 1
www.omroepmax.nl/carnaval