Hilversum,
31
maart
2021
|
16:10
Europe/Amsterdam

MAX bezoekt opnieuw Keukenhof

Vanaf 12 april op NPO 1

Ook dit jaar gaat MAX weer naar Keukenhof. Het mooiste bloemenpark ter wereld is er klaar voor. Meer dan 7 miljoen bloembollen zijn geplant en de vele tuinen liggen er prachtig bij. Alleen de bezoekers missen nog, zij mogen voorlopig nog niet komen. Om die reden hebben MAX en de directie van Keukenhof besloten om de kijker opnieuw mee te nemen naar Keukenhof, om tóch al het moois met iedereen te kunnen delen. Op 25 april (deel 1) en 2 mei (deel 2) is MAX door Keukenhof te zien. En er is meer! Van 12 t/m 16 april zendt Tijd voor MAX live uit vanuit het park.

Keukenhof is klaar, staat in bloei en is beeldschoon. De prachtige verzamelingen tulpen, hyacinten, narcissen, orchideeën, rozen, anjers, irissen, lelies en andere bloemen staan klaar om bezichtigd te worden. Er mag alleen nog steeds niemand naar binnen… Gelukkig wordt er een uitzondering gemaakt voor de camera’s van MAX. Op deze manier kan iedereen alsnog genieten van al het moois dat Keukenhof te bieden heeft. Door middel van schitterende (drone)beelden, vormgegeven met prachtige muziek, wordt het mooiste lentepark ter wereld in beeld gebracht. En heel bijzonder: we krijgen een exclusief kijkje achter de schermen. Hoe zien de voorbereidingen eruit, en hoe gaat Keukenhof om met de onzekerheid over of het park dit jaar, al dan niet, open mag?

Jan Slagter: "Vorig jaar hebben we ontzettend veel positieve reacties ontvangen naar aanleiding van de uitzendingen over Keukenhof. Helaas is het park nog altijd gesloten. Daarom hebben we besloten om opnieuw naar Lisse af te reizen en alle bloemen mooi in beeld te brengen."

Tijd voor MAX
Van 12 tot en met 16 april verplaatst de tafel van Tijd voor MAX naar Keukenhof. Martine van Os en Sybrand Niessen ontvangen veelzijdige en actuele gasten, waarbij extra aandacht wordt besteed aan onderwerpen die passen bij de fleurige locatie.

MAX door Keukenhof
Deel 1: zondag 25 april om 11.05 uur op NPO 1
Deel 2: zondag 2 mei om 11.05 uur op NPO 1

Tijd voor MAX
Van 12 t/m 16 april
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen

MAXVandaag.nl | Facebook.com/OmroepMAXlive | Twitter.com/OmroepMAXlive