Hilversum,
02
januari
2017
|
14:45
Europe/Amsterdam

Mascha de Rooij presenteert MAX Geheugentrainer naast Pauline Spiering

Vanaf maandag 2 januari

Hallo Nederland-presentatrice Mascha de Rooij, neemt vanaf het nieuwe jaar de presentatie van MAX Geheugentrainer over van Jan Slagter. Zij zal het programma vanaf maandag 2 januari 2017 afwisselend presenteren met Pauline Spiering.

Jan Slagter: “Ik heb genoten van de bijna tien jaar dat ik MAX Geheugentrainer presenteerde. Onze omroep blijft groeien en inmiddels is de combinatie met mijn andere werkzaamheden bij MAX simpelweg niet meer te maken. Met Mascha de Rooij hebben we een toppresentatrice in huis, en ik ben blij dat zij naast haar werkzaamheden voor Hallo Nederland óók de Geheugentrainer gaat doen.”

Mascha de Rooij is blij met de nieuwe stap: “De Geheugentrainer is inmiddels een iconisch MAX-programma en ik vind het daarom heel leuk om het spel te presenteren.” Overigens stopt de MAX-directeur niet met zijn presentatiewerkzaamheden: “Zo blijf ik te zien in programma’s als MAX Maakt Mogelijk, Missie MAX en presenteer ik ook komende periode weer diverse locatie-uitzendingen.”, aldus Jan Slagter.

Over MAX Geheugentrainer
Iedereen vergeet wel eens wat. Maar inmiddels is wetenschappelijk vastgesteld dat het geheugen verbeterd kan worden door het te trainen. Daarom zendt MAX een dagelijks programma uit om de hersenen in vorm te houden: MAX Geheugentrainer. Iedere ochtend krijgt de kijker een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

MAX Geheugentrainer
Iedere werkdag om 9.40 uur op NPO 1
Vanaf maandag 2 januari 2017 met Pauline Spiering en Mascha de Rooij

www.omroepmax.nl | @OmroepMAX | www.facebook.com/omroepmax