Hilversum,
15
april
2016
|
10:17
Europe/Amsterdam

Martine Sandifort en Trinko Keen op De Perstribune van MAX

Zondag 17 april

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag 17 april om 12:00 uur cabaretière Martine Sandifort en oud-tafeltennisser Trinko Keen.

Martine Sandifort is vooral bekend als cabaretière, maar vanaf deze week is ze te zien in een nieuwe reeks van de hilarische tv-serie De Dokter Corrie Show. Daarin spreekt ze onder andere met bekende Nederlanders over seksualiteit.

Trinko Keen is te gast in het tweede uur van De Perstribune. Trinko is meermalig Nederlands kampioen tafeltennis en nam deel aan drie Olympische Spelen. Momenteel is hij coach van tafeltennistalent Britt Eerland. Zij strijdt voor een plaats op de Spelen in Rio.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is op bezoek bij oud-voetballer Michael Reiziger. Hij gaat met hem terug naar de Champions League-finale van 1995 en bespreekt de terugkeer van de Rotterdamse voetbalclub Sparta in de Eredivisie. In de rubriek Kassie Kijken zoomt recensent Ron Vergouwen in op de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen televisieweek.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 17 april 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes en Govert van Brakel
www.deperstribune.nl
#DePerstribune