Hilversum,
30
augustus
2019
|
15:31
Europe/Amsterdam

Marlijn Weerdenburg, Marly Rose en The Neil Diamond Project te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 31 augustus tot en met vrijdag 6 augustus staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Zaterdag 31 augustus opent Jan Rietman in Wekker-Wakker-Weekend! de kaartverkoop voor het legendarische muziekspektakel Los Vast, de reünie. Vele artiesten betreden op zaterdag 21 september het podium in het Oude Luxor theater in Rotterdam. Verder is er in de rubriek Country Roads aandacht voor Conway Twitty en in De Liefde voor Muziek komt Barry Gibb aan bod.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag zijn ochtendprogramma Je dag is goed. Hierin staan goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal. Zoals elke week sluit caberatier Roel C. Verburg de week af met een zelfgeschreven lied. 

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste muziek en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Ze presenteert vanaf volgende week niet alleen Aan 't zand bij MAX, maar Marlijn Weerdenburg zingt ook! En dat is ook precies wat ze maandag 2 september gaat doen in Club De MAX!. Met een voltallige band geeft ze een voorproefje op haar theatertour Marlijn Zingt. Op dinsdag 3 september is Marly Rose te gast. Zij droomde, zoals vele muzikanten, van het opnemen van een cd in Nashville. Inmiddels is haar droom werkelijkheid en komt ze met haar band langs in Club de MAX!

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Tineke de Nooij ontvangt op vrijdag 6 september The Neal Diamond Project in haar show. De band is geformeerd rond zanger Georges Lotze, finalist van de talentenshow The Voice Senior. Lotze benadert Neil Diamond met zijn kwalitatief hoge performance en zijn fantastische stemgeluid. In het najaar gaat de band op toer, maar eerst zijn ze live te horen in TinekeShow!

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in ­de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goedWekker-Wakker-Weekend!TinekeShowDe MAX!Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).