Hilversum,
27
januari
2017
|
15:56
Europe/Amsterdam

Mark Tuitert en Frank Volmer op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur oud-schaatser Mark Tuitert en Ster-directeur Frank Volmer.

Frank Volmer, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is directeur van de Ster, de organisatie die deze week de Ster Gouden Loeki uitreikte voor de beste televisiereclames. Volmer, voorheen eigenaar van TMG, is bezig de Ster te hervormen: meer aandacht voor 'online' en de poorten open voor de concurrentie.

Mark Tuitert, te gast in het tweede uur van De Perstribune, is Olympisch kampioen van Vancouver op de 1500 meter schaatsen én was Europees kampioen allround in 2004. Tegenwoordig is hij onder meer actief als personal coach en schaatsanalist voor de NOS.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is op bezoek bij oud-voetballer en trainer Jan van Deinsen. Hij gaat met hem onder andere terug naar augustus 1989, het jaar waarin Van Deinsen als assistent-bondscoach van Nigeria een zwarte dag meemaakte: international Samuel Okwaraji overleed op het veld. Mediadeskundige Ron Vergouwen duikt deze week onder meer in de bonnetjesaffaire én het succes van Nederlandse dramaseries.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 29 januari
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune