Hilversum,
19
februari
2021
|
13:52
Europe/Amsterdam

Marieke Derksen en Irene Schouten op De Perstribune van MAX

Zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1

Aanstaande zondag 21 februari, zijn uitgever Marieke Derksen en schaatsster Irene Schouten te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Marieke Derksen, de mediagast in het eerste uur, tussen 12.00 en 13.00 uur, is hoofd-uitgever van Inside. Ze is de vrouw achter de grootste boekenbestsellers van deze eeuw, met boeken over onder anderen René van der Gijp, Wim Kieft en Thomas Dekker. De uitgeverij heeft de portefeuille inmiddels verbreed naar de entertainmentbranche, met biografieën over Patty Brard en Henny Huisman. Binnenkort verschijnt er ook een boek over de vader van Marieke Derksen, voetbalanalist Johan Derksen. 

Irene Schouten, de sportgast in het tweede uur, tussen 13.00 en 14.00 uur, is de koningin van de WK Afstanden schaatsen 2021 van vorige week in Heerenveen. De 28-jarige schaatsster won vier medailles, waaronder - als eerste Nederlandse ooit - goud op de 5000 meter. Bij de Olympische Winterspelen van volgend jaar in Beijing wil Schouten uitblinken op de lange afstanden én op de massastart.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

@DePerstribune | Instagram.com/DePerstribuneFacebook.com/DePerstribune