Hilversum,
13
april
2017
|
12:29
Europe/Amsterdam

Margreet Reijntjes tijdelijke duo-presentatrice Hallo Nederland

Vanaf 20 april

Een wisseling van de wacht achter de desk van Hallo Nederland! MAX-collega Margreet Reijntjes neemt de presentatie van het programma over naast Jeroen Latijnhouwers tijdens het zwangerschapsverlof van Mascha de Rooij en Carrie ten Napel.

Jeroen Latijnhouwers presenteert Hallo Nederland normaliter afwisselend met Mascha de Rooij en Carrie ten Napel. Aankomende vrijdag 14 april presenteert Mascha echter voor het laatst dit seizoen een uitzending van Hallo Nederland. Margreet Reijntjes neemt de presentatie van Mascha vanaf donderdag 20 april over, maar ook Carrie mag na vrijdag 28 april van haar zwangerschapsverlof genieten. Vanaf dan neemt Margreet de volledige presentatie van Hallo Nederland op zich samen met Jeroen.

Hallo Nederland is tot en met vrijdag 12 mei iedere werkdag te zien om 18.30 uur op NPO 2.

Tijd voor MAX Radio
Margreet is ook, afwisselend met Elles de Bruin, samen met Henkjan Smits presentator van MAX’ NPO Radio 5-programma Tijd voor MAX Radio. In de eerste week dat ze volledig Hallo Nederland presenteert, van 1 t/m 5 mei, neemt Ron Brandsteder met een speciale ‘flower power week’ het slot van Tijd voor MAX Radio over. In de week van 8 t/m 12 mei presenteert Elles de Bruin Tijd voor MAX Radio met Henkjan Smits.

Hallo Nederland
Maandag t/m vrijdag
Om 18.30 uur op NPO 2
www.omroepmax.nl

www.facebook.com/HalloNederlandMAX | #hallonederland | @hallonederland