Hilversum,
30
november
2018
|
11:47
Europe/Amsterdam

Marcel de Groot en Douwe Bob bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 1 tot en met vrijdag 7 december staat er weer een hoop leuks op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Marcel de Groot en Douwe Bob komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Het weekend van NPO Radio 5 begint zaterdag 1 december met Wekker-Wakker-Weekend!. Jan Rietman spreekt Erica Terpstra over het nieuwe seizoen van Erica op Reis. Ook worden de waardevolle versies van Hotel California van The Eagles en het beste uit Jans Los Vast-archief besproken. En natuurlijk is er weer het Popduel, waarbij de luisteraars op de laatste plaat van Wekker-Wakker-Weekend! mogen stemmen. En er kunnen mooie prijzen worden gewonnen bij de Pianobar en het Introspel!

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Donderdag 6 december komt Guus Meeuwis live in de studio zijn nieuwe kerstsingle zingen. Ook sluit cabaretier Roel C. Verburg zoals altijd de week weer af met een lied dat hij speciaal maakt op basis van een opvallend nieuwsbericht.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Elke maandag tot en met donderdag is Bert Haandrikman te horen op NPO Radio 5 in zijn middagprogramma Haandrikman!. Woensdag 5 december staat uiteraard volledig in het teken van Sinterklaas. Ook is Bert op zoek naar mooie decemberwensen. Luisteraars kunnen mensen opgeven die een mooie, warme verrassing verdienen.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 op NPO Radio 5
In De MAX! ontvangen Henkjan Smits en Manuëla Kemp elke avond muzikale gasten. Op maandag 3 december schuift zanger en gitarist Marcel de Groot aan. De zoon van Boudewijn de Groot heeft een nieuwe single: Komen en gaan. Deze speelt hij live in de studio.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Op zaterdag 1 december presenteert Bert Haandrikman TinekeShow. Hij ontvangt journalist en schrijver Ton Verlind. Verlind scheef het boek Suzie, een liefdesverklaring aan zijn hond. Vrijdag 7 december is Tineke de Nooij weer terug. Zij ontvangt in de uitzending niemand minder dan Douwe Bob. De Nederlandse singer-songwriter treedt live op in de studio!

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Haandrikman! is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.maxvandaag.nl