Hilversum,
12
januari
2018
|
16:39
Europe/Amsterdam

Marc van der Linden, Quinty Trustfull en Toni Macaroni and the Swinging Devils te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 januari ontvangen de MAX-programma’s op NPO Radio 5 bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Onder anderen Marc van der Linden, Quinty Trustfull en Toni Macaroni and the Swinging Devils komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jan Rietman luidt in Wekker-Wakker-Weekend! het weekend in met verrassende gesprekken en veel muziek. Luisteraars horen de beste countrymuziek in Country Roads en Jan haalt het mooiste uit zijn Los Vast-archief in Los Vast Live.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Tineke ontvangt dinsdag 16 januari Bernard Muller en Robbert Jan Stuit. Zij zetten zich in voor Project MinE, waarmee ze zoveel mogelijk geld proberen op te halen om genetisch onderzoek naar de spierziekte ALS mogelijk te maken. Op woensdag 17 januari is koningshuiskenner Marc van der Linden te gast bij TinekeShow. Een dag later, op donderdag 18 januari is Quinty Trustfull in de studio. Ze maakt tussen de bedrijven door graag tijd vrij om bij Tineke aan te schuiven.

Eens in de maand is er livemuziek in TinekeShow. Toni Macaroni and the Swinging Devils zijn vrijdag 19 januari te gast. Een wervelende show met hits uit de jaren 60 en 70. En het leuke is: de luisteraars kunnen hierbij aanwezig zijn. Aanmelden kan via www.tinekeshow.nl.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Ook De MAX! is van maandag tot en met vrijdag weer te horen. Manuëla Kemp en Henkjan Smits draaien in het radioprogramma tussen 18.00 en 20.00 uur de beste muziek uit de afgelopen zeven decennia. Ook gaat het duo elke dag op zoek naar de beste plaat bij de actualiteit van de dag.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag tussen 07.00 en 10.00 uur het programma Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.officieel | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl