Hilversum,
01
maart
2019
|
15:39
Europe/Amsterdam

Mamas Gun, Meike van der Veer en a balladeer bij MAX op NPO Radio 5!

Van zaterdag 2 tot en met vrijdag 8 maart staat er weer veel leuks op de planning bij de radioprogramma’s van MAX op NPO Radio 5. Onder anderen Mamas Gun, Meike van der Veer en a balladeer zijn te gast.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Het weekend op NPO Radio 5 begint met Jan Rietman. In Wekker-Wakker-Weekend! viert hij carnaval met De Deurzakkers. Het succesvolle carnavalsduo bestaat sinds 1975. Het 44-jarig bestaan wordt gevierd met een nieuwe plaat. Verder hoort de luisteraar de beste carnavalsmuziek, nieuwe countrymuziek, zijn er mooie prijzen te winnen én haalt Jan het mooiste uit zijn Los Vast-archief.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Elk jaar zijn er weer ontzettend veel Nederlanders die zich uitdossen in hun mooiste, origineelste of gekste kostuum. Ook dit jaar is dat niet anders. Verschillende dorpen en steden in het oosten en zuiden van het land staan tussen 1 en 5 maart volledig in het teken van carnaval. MAX is erbij. Jeroen belt erover met Jan Slagter.

In De Mannen van Taal nemen de duo’s Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op. Zij doen in de uitzending een aantal bijzondere opdrachten, waarbij ze creatief omgaan met geluid, beeld of taal. Het is een nieuw SBS-programma van presentatrice Kim-Lian van der Meij, dat vanaf donderdag op televisie te zien is. Jeroen belt met Kim-Lian.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 5 met zijn middagprogramma Haandrikman!. Ook deze week belt Bert weer met de jarige van de dag, die op zijn mega-verjaardagskalender staat.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Mamas Gun is een veelzijdige band onder leiding van zanger, componist en producer Andy Platts. Samen met toetsenist Dave, gitarist Terry, bassist Cameron en drummer Chris creëert de band blue-eyed soul van de bovenste plank. Woensdag 6 maart staan ze op het podium van Club de MAX!.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Vrijdag 8 maart is er weer livemuziek in TinekeShow. Meike van der Veer en a balladeer treden dan op in de studio. Meike verwierf bekendheid door haar deelname aan de allereerste editie van The Voice of Holland en was één van de finalisten in de talentenjacht. Haar repertoire is een mix van soul, jazz en pop. Marinus de Goederen is bekend onder de artiestennaam a balladeer. Na een succesvolle toer, komt a balladeer in maart weer terug naar de clubs. Marinus wisselt zijn luisterliedjes af met de nodige anekdotes. En uiteraard worden klassiekers als Swim With Sam en Robin II niet vergeten. Vrijdag 8 maart is a balladeer te gast in TinekeShow.

Ron wacht op de nacht – Vanaf 1 maart van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht bij MAX op NPO Radio 5. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.nl