Hilversum,
15
februari
2019
|
16:33
Europe/Amsterdam

Lucky Fonz III en Peter Strykes te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 februari staat er veel leuks op de planning bij de radioprogramma’s van MAX op NPO Radio 5. Onder anderen Lucky Fonz III en Peter Strykes zijn te gast.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur
Het weekend begint weer goed met Jan Rietman. In Wekker-Wakker-Weekend! belt Jan met sportjournalist Tom Egbers over de Andere Tijden Sport-documentaire Willem, over oud-voetballer Willem van Hanegem. In Country Roads laat Jan de nieuwste countrymuziek horen en ook draait hij weer een mooie plaat uit zijn Los Vast-archief.

Je dag is goed - Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag op NPO Radio 5 zijn ochtendprogramma Je dag is goed, hierin staan goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal. Zoals elke week sluit op vrijdag cabaretier Roel C. Verburg de week af met een lied dat hij schrijft naar aanleiding van een opvallend nieuwsbericht.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 5 met zijn middagprogramma Haandrikman!. Ook deze week belt Bert weer met de jarige van de dag, die op zijn mega-verjaardagskalender staat.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur
Dinsdag 19 februari is singer-songwriter Lucky Fonz III te gast bij Manuëla Kemp en Henkjan Smits in De MAX!. Met zijn vorige album Hoe Je Honing Maakt, met daarop de hit Ik Heb Een Meisje, bereikte hij een breed en gevarieerd publiek in Nederland. Nu is hij terug met een nieuwe plaat, Multimens, én hij gaat weer toeren.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur
Vrijdag 22 februari ontvangt Tineke de Nooij in haar TinekeShow zanger Peter Strykes. Hij is onder andere bekend van LA: The Voices. Maar ook solo is hij succesvol. Zijn repertoire bestaat uit covers en zelfgeschreven werk.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Haandrikman! is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.nl