Hilversum,
14
oktober
2016
|
17:13
Europe/Amsterdam

Lucille Werner, Janny van der Heijden, Jacqueline Cramer en Celal Altuntas te gast bij MAX NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 15 oktober

Vanaf zaterdag 15 oktober tot en met vrijdag 21 oktober zijn er weer leuke en boeiende gasten bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Lucille Werner, Janny van der Heijden, Jacqueline Cramer en Celal Altuntas zijn te gast.

Wekker-Wakker-Weekend! – Deze zaterdag van 6.00 uur tot 9.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Wekker-Wakker-Weekend is dit weekend te horen tot 9.00 uur. Vanaf dan wordt er plaats gemaakt voor De Lage Landenlijst die live wordt uitgezonden vanaf de grens in Baarle-Nassau door NPO Radio 5 én het Belgische Radio 1.

TinekeShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 17 oktober is televisiepresentatrice Lucille Werner te gast. In de televisieserie Mijn Laatste Keer volgt Lucille mensen die weten dat ze niet meer beter worden en daarom veel gebeurtenissen voor de laatste keer meemaken.

Dinsdag 18 oktober is schrijver Celal Altuntas te gast. Celal vluchtte uit Turks-Koerdistan naar Nederland. Het boek Regen zonder modder vormt het verhaal van zijn transformatie van net aangekomen vluchteling, voormalig schapenhoeder en PKK-strijder tot maatschappelijk werker en schrijver.

Goudzoeker Frenk Hink is woensdag 19 oktober te gast. Hij is net terug uit Californië waar hij meedeed aan het Kampioenschap Goudpannen. Ook net over de grens in Duitsland kun je goud vinden! Freek komt er in TinekeShow alles over vertellen.

Vrijdag 21 oktober zendt NPO Radio 5 uit vanuit het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Vrijdag is het ook de stemfinaledag van de NPO Radio 5 Evergreen Top 1000!

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 17 oktober is culinair journalist en Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden te gast bij Tijd voor MAX Radio. Janny vertelt niet alleen over de allerlekkerste (taart)recepten, maar ook over de problematiek van ondervoeding. Met het crossmediale concept De tanden in ondervoeding zet Janny dit probleem samen met MAX op de kaart.

Hans Rooseboom, conservator fotografie van het Rijksmuseum, is dinsdag 18 oktober te gast. Hans presenteert binnenkort een boek met de allereerste kleurenfoto’s van Nederland. Ook Dokter Ted is te gast in de studio.

Woensdag 19 oktober ontvangt Tijd voor MAX Radio oud-milieuminister Jacqueline Cramer, die onlangs afscheid nam als hoogleraar Duurzaam Innoveren van de Universiteit Utrecht. Daarnaast is royalty-watcher Rick Evers te gast.

Conciërge Aad van den Berg, van het Amstel Hotel in Amsterdam, is donderdag 20 oktober te gast in de studio van Tijd voor MAX Radio. Sinds 1992 heeft hij vele gasten aan zich voorbij zien gaan. Aad speelt dan ook een belangrijke rol in de nieuwe MAX-serie Vier Seizoenen aan de Amstel.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en ’80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl