Hilversum,
15
februari
2019
|
12:08
Europe/Amsterdam

Lucia Rijker, Janne Schra en Splinter Chabot te gast bij Tijd voor MAX

Van maandag 18 tot en met vrijdag 22 februari staat er weer veel leuks op de planning bij Tijd voor MAX. Martine van Os en Sybrand Niessen ontvangen onder anderen kickbokser Lucia Rijker, zangeres Janne Schra en politiek verslaggever Splinter Chabot. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Maandag 18 februari is kickbokser Lucia Rijker te gast. Het derde seizoen van Dream School gaat van start, waarin Lucia samen met een aantal bekende Nederlanders haar best doet om schoolverlaters ertoe te brengen zichzelf te ontwikkelen en zodoende hun leven eindelijk op de rails te krijgen. Bij Tijd voor MAX vertelt ze hoe ze dat ditmaal gaat aanpakken.

Op dinsdag 19 februari schuift zangeres Janne Schra aan. Vanaf maart staat Janne in het theater met haar nieuwe tour Lalala Love, een persoonlijke voorstelling waarin Janne’s liefde voor muziek uit de vervlogen tijd centraal staat. Natuurlijk treedt ze ook live in de studio van Tijd voor MAX op.

Woensdag 20 februari is Joop van den Ende samen met zijn vrouw Janine te gast. Joop en Janine vertellen over hoe belangrijk het is om kinderen al op school kennis te laten maken met muziek. Samen met de stichting Méér Muziek in de Klas wordt het in steeds meer provincies verplicht om muziekles te geven op scholen.

Martin Gaus, de hondenkenner van Nederland, komt donderdag 21 februari samen met zijn dochter Sacha Gaus langs. Samen schreven zij het boek Hondentaal is Lichaamstaal. In dit boek wordt door middel van foto’s duidelijk uitgelegd hoe honden onderling en met hun baasjes communiceren. Bij Tijd voor MAX vertellen Martin en Sacha waar je bij hondengedrag op moet letten en hoe je misverstanden kunt voorkomen.

De week wordt op vrijdag 22 februari afgesloten met de kersverse politiek verslaggever Splinter Chabot. De 22-jarige voorzitter van de JOVD presenteert het nieuwe programma Splinter in de politiek. Hierin behandelt hij zes weken lang een ander thema uit de Haagse politiek, zoals bijvoorbeeld imago of idealen. Bij Tijd voor MAX vertelt hij hoe het Binnenhof hem tot nu toe bevalt.

Tijd voor MAX
Maandag 18 tot en met vrijdag 22 februari
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/tijdvoormax | Instagram.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #Tijdvoor MAX