Hilversum,
10
september
2021
|
14:01
Europe/Amsterdam

Lucia Rijker en Nycke Groot op De Perstribune van MAX

Zondag 12 september

Zondag 12 september zijn bokslegende/programmamaker Lucia Rijker en handbalinternational Nycke Groot te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Lucia Rijker, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is vanaf maandag te zien in een nieuw seizoen Dream School. Samen met rector Eric van ‘t Zelfde neemt Rijker daarin een groep jongeren onder de vleugels die zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs. Rijker maakte naam als bokser en kickbokser. Ook speelde ze in een aantal internationale films.

Nycke Groot, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is een van de beste handbalsters die Nederland heeft gekend. In 2019 stopte ze als international, om bij de afgelopen Spelen van Tokio weer in Oranje terug te keren. De Spelen werden geen succes voor de handbalsters en het lijkt erop dat Groot nu definitief afscheid heeft genomen van het Nederlands team.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl

Instagram/DePerstribune | @DePerstribune | Facebook/DePerstribune