Hilversum,
20
september
2019
|
16:49
Europe/Amsterdam

Los Vast, Stenders & van Inkel en meer bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 21 september tot en met vrijdag 27 september staat er weer een vol programma met veel muziek klaar bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Deze week staat NPO Radio 5 volledig in het teken van de eighties. Een overzicht hieronder!

Wekker-Wakker-Weekend! - Zaterdag 21 september van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Zaterdag 21 september presenteert Tineke de Nooij Wekker-Wakker-Weekend! Tineke brengt het laatste nieuws over Los Vast, de reünie en belt met Jan Rietman voordat het muziekspektakel begint. Hij staat in het Oude Luxor in Rotterdam en vertelt alles erover. Tineke behandelt In Country Roads en De Plaatwaarde mooie muzieknummers. 

Op weg naar Los Vast – Zaterdag 21 september van 10.00 tot 12.00 uur op NPO Radio 5
Voor fans zonder kaartje van Lost Vast, de reünie is er natuurlijk ook nog een radio-uitzending. Van 10.00 tot 12.00 uur is het opwarmen geblazen met Op weg naar Los Vast op NPO Radio 5. Hierin spreken Henkjan Smits, Manuëla Kemp en vliegende verslaggever Bert Haandrikman met artiesten en publiek en laten ze luisteraars meegenieten van legendarische opnames van weleer. 

Los Vast, de reünie - Zaterdag 21 september van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Tussen 12.00 en 14.00 uur is het dan zover: op het oude tijdstip barst Los Vast, de reünie los en is de Week van de jaren 80 op NPO Radio 5 begonnen! Optredende artiesten zijn; Henk Westbroek, Nol Havens, Erik Mesie, Harry Slinger, George Baker, Frans Duijts, Jan & Anny, Lee Towers, Hans de Booij, Jan van der Meij, Rudy Bennett, Harry Sacksioni, Erwin Nyhoff en uiteraard de Los Vast Superband onder leiding van Jan Rietman. Verder zijn er bijdragen van onder meer Roberto Jacketti & The Scooters, René Froger en Anita Meyer.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
De populaire radioshow Stenders & van Inkel keert voor één keer terug bij MAX op NPO Radio 5. In het kader van De Week van de jaren 80 maken dj’s Rob Stenders en Jeroen van Inkel nog één keer samen een radioprogramma. Met items als de Irri Top 10 en een selectie van muziek van artiesten die ooit dankzij Stenders & van Inkel in Nederland groot geworden zijn, gaan de dj’s woensdag terug naar de tijd waarin hun radioprogramma immens populair was. Pitreporter Jack Plooij praat je bij over de verrichtingen van Max Verstappen tijdens de Formule 1 van Singapore en Rusland en verslaggever Joris Kreugel gaat in Kris Kras Kreugel dwars door het land op zoek naar mooie mensen met echte verhalen. 

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste muziek en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag. MAX Vandaag-nieuws komt er van Renate Evers.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Deze week in De MAX! is de jaren 80-huisband Tristan te gast. Deze hele week speelt de band bekende nummers uit de jaren 80 op een geheel eigen manier. Een deel van de nummers die ze gaan spelen beslist de luisteraar, via de Facebookpagina van De MAX!. Ook wordt er contact gezocht met diverse zangers en bandleden van bands als The Mo, Spargo en G'race, die destijds furore maakten, om te horen wat het succes van de jaren 80 ze gebracht heeft. 

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in ­de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goedWekker-Wakker-Weekend!TinekeShowDe MAX!Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

Facebook.com/Jedagisgoed.MAXFacebook.com/DeMAX.radio | Facebook.com/tinekeshow | Facebook.com/HaandrikmanMAX | Facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.nl