Hilversum,
08
april
2020
|
11:57
Europe/Amsterdam

The Durrells in Corfu: seizoen 2 bij MAX

Vanaf donderdag 23 april

Vanaf dinsdag 14 april zendt MAX het eerste seizoen van het komedie-drama The Durrells in Corfu uit. Vanaf donderdag 23 april zijn ook het tweede en derde deel van de Engelse serie te zien om 17.50 uur op NPO 2. The Durrells in Corfu vertelt het verhaal van de alleenstaande moeder Louisa Durrell.

Over The Durrells in Corfu
Louisa Durrell woont met haar vier tegendraadse kinderen in het Engelse Bournemouth, waar ze het als alleenstaande moeder allesbehalve makkelijk heeft. Op een dag besluit ze het roer radicaal om te gooien en met haar gezin naar Corfu te verhuizen om daar een nieuw leven op te bouwen. Maar al snel blijkt dat het leven op een Grieks eiland zo zijn eigen problemen met zich meebrengt.

Seizoen 2:Aflevering 1: donderdag 23 april – 17.50 uur, NPO 2
Er is een jaar verstreken sinds de familie Durrell naar het zonovergoten Corfu is verhuisd. Louisa is de continue geldzorgen inmiddels beu en besluit een marktkraampje te openen om geld te verdienen. Daar ontmoet ze de Engelsman Hugh Jarvis, die haar op voortvarende wijze het hof probeert te maken. Maar de geldproblemen worden des te nijpender wanneer hospita Vasilia de achterstallige huur komt innen.

Aflevering 2: maandag 27 april – 17.50 uur, NPO 2
Het is een grote dag voor Larry; zijn roman wordt uitgegeven in Engeland. Tot zijn teleurstelling toont zijn familie echter weinig interesse, zelfs zijn moeder heeft het te druk met haar marktkraam om het boek te lezen. Louisa wordt nog altijd overladen met aandacht door Hugh, tot grote woede van zijn ex Vasilia. Ondertussen besluit Leslie een likeurhandeltje te beginnen.

Aflevering 3: dinsdag 28 april – 17.50 uur, NPO 2
Louisa heeft moeite met Larry's vertrek en haar naderende verjaardag. Ook wil ze zich niet overhaast in een relatie met Hugh storten. Ze merkt dat ze Sven nog niet helemaal heeft losgelaten. Het gerucht dat hij een nieuwe vriendin heeft, brengt haar danig van haar stuk. Ondertussen heeft Vasilia haar zinnen op Larry gezet en krijgt Gerry een nieuwe privéleraar.

Aflevering 4: woensdag 29 april – 17.50 uur, NPO 2
Als het mooie weer plaatsmaakt voor stortbuien, is het hele gezin aan huis gekluisterd. Het feit dat Larry de bof heeft, maakt de situatie er niet aangenamer op. Ondertussen brengt tante Hermione opnieuw een bezoek aan Corfu. Ze wordt vergezeld door mevrouw Haddock, die beweert een medium te zijn en contact te kunnen leggen met Louisa's overleden echtgenoot.

Aflevering 5: donderdag 30 april – 17.50 uur, NPO 2
Een cricketwedstrijd tussen de Britten en de Grieken moet de twee culturen samenbrengen, maar maakt met name tussen Spiros en Hugh een hoop rivaliteit los. Larry wil het uitmaken met Vasilia, maar weet niet goed hoe hij het aan moet pakken. Donalds liefde voor Margo blijft ondertussen onbeantwoord, maar Gerry denkt wel te weten hoe Donald haar voor zich kan winnen.

Aflevering 6: dinsdag 5 mei – 17.50 uur, NPO 2
Als Lugaretzia's hoogzwangere dochter weeën krijgt bij de Durrells thuis, ziet Leslie zich voor een buitengewone taak gesteld. Het is een spannende tijd, want ook Louisa's vriendin Florence staat op het punt van bevallen. Hugh heeft Louisa gevraagd om met mee hem terug naar Engeland te gaan, maar ze aarzelt. Vasilia's jaloezie drijft haar tot het uiterste.

The Durrells in Corfu seizoen 2
Vanaf donderdag 23 april
Om 17.50 uur op NPO 2
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/OmroepMAX | @OmroepMAX