Hilversum,
11
augustus
2020
|
12:42
Europe/Amsterdam

André van Duin en Janny van der Heijden varen door Limburg in Denkend aan Holland

Maandag 17 augustus rond 21.25 uur op NPO 1

In Denkend aan Holland ontdekken André van Duin en Janny van der Heijden ons mooie Nederland vanaf het water. In de derde aflevering varen Janny en André door Limburg. De aflevering is te zien op maandag 17 augustus rond 21.25 uur bij MAX op NPO 1.

Voor deze tocht in de derde aflevering van Denkend aan Holland reizen Janny en André af naar het bourgondische zuiden. Ze beginnen in de Limburgse stad Roermond, waar het voelt alsof ze in Frankrijk zijn. Het wordt een enerverend avontuur waarin Janny en André gaan schieten, op een enorm vrachtschip klauteren en over de Maas varen - waar ze goed moeten oppassen voor binnenvaartschepen. Maar het wordt ook genieten van de prachtige omgeving, de historische dorpen, stadjes en de Limburgse lekkernijen. Het duo eindigt deze tocht uiteindelijk ‘helemaal’ in België.

Over Denkend aan Holland
In Denkend aan Holland ontdekken André van Duin en Janny van der Heijden ons mooie Nederland vanaf het water. Elke aflevering trekken ze eropuit met hun boot. Natuurlijk meren André en Janny zo nu en dan ook aan, om de prachtige plekken te bezoeken waar het water hen brengt. Janny kan André veel vertellen over zowel de culturele als culinaire geschiedenis van bepaalde plekken. Dat allemaal in het gezelschap van scheepshond Nhaan; de teckel van Janny.

Denkend aan Holland 
Maandag 17 augustus
Rond 21.25 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin en Janny van der Heijden
www.MAXVandaag.nl 

Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | #Denkendaanholland