Hilversum,
18
januari
2019
|
14:22
Europe/Amsterdam

Lisse Knaapen, Frits Sissing en Elles de Bruin te gast bij Tijd voor MAX

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 januari ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen weer bijzondere gasten met een interessant verhaal. Deze week komen onder anderen Lisse Knaapen, Frits Sissing en Elles de Bruin langs. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien om NPO 1.

Actrice Lisse Knaapen schuift maandag 21 januari aan. Zij vertolkt de rol van Emma in de solovoorstelling Emma Wil Leven. Het theaterstuk gaat over een 18-jarig meisje dat lijdt aan anorexia, strijdt tegen deze ziekte en deze strijd uiteindelijk verliest. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige documentaire van Jessica Villerius.

Op 23 januari vindt alweer de 18e editie van het Musical Awards Gala plaats in de RAI in Amsterdam. Tijdens deze groots opgezette liveshow worden de prestigieuze awards voor Nederlands grootste musicalsterren en beste producties uitgereikt. Dinsdag 22 januari is presentator van het gala, Frits Sissing, te gast, om ons alvast in de stemming te brengen.

Woensdag 23 januari staat de uitzending van Tijd voor MAX, tijdens de slokdarmkankerweek, in het teken van deze vorm van kanker. Te gast is onder meer oud-profvoetballer Dirk Kuyt, die zijn vader verloor aan slokdarmkanker. Ook arts-onderzoeker van het Radboudumc Yonne Peters schuift aan. Zij onderzoekt hoe je slokdarmkanker in een vroeg stadium op kunt sporen.

Aankomend weekend is de vierde editie van het Nationaal Theaterweekend. In meer dan 80 theaters in het hele land kan men allerlei verrassende voorstellingen bezoeken en een heleboel gratis activiteiten ondernemen. Te gast, op donderdag 24 januari, zijn de ambassadeurs van dit bijzondere weekend, acteur en zanger Tommie Christiaan en schrijfster Mel Wallis de Vries.

Te gast bij Tijd voor MAX op vrijdag 25 januari is presentatrice Elles de Bruin. Het vertrouwde gezicht van Meldpunt begint vrijdag 25 januari aan een nieuw seizoen van het vernieuwde consumentenprogramma van MAX. Elles licht alvast een tipje van de sluier op over de onderwerpen van de eerste uitzending.

Tijd voor MAX
Maandag 21 tot en met vrijdag 25 januari
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl

www.instagram.com/tijdvoormax | www.facebook.com/tijdvoormax |@TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX