Hilversum,
04
april
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Liefde voor het Leven (vanaf vrijdag 9 mei 22.20 uur)

Hilversum, 4 april 2014 – Puur liefdesgeluk… Het bestaat nog. MAX portretteert in het nieuwe programma Liefde voor het Leven koppels die al jarenlang gelukkig getrouwd zijn. Wat is hun geheim? Was al vanaf hun eerste ontmoeting duidelijk dat zij voor elkaar gemaakt zijn? Of moest hun liefde groeien? Hebben zij hard moeten werken om hun relatie gezond te houden of zijn ze eeuwig verliefd gebleven?  Gingen ze samen door diepe dalen of is hun relatie een aaneenschakeling van hoogtepunten? Vanaf vrijdag 9 mei om 22.20 uur bij MAX op NED 1.

In Liefde voor het Leven worden zes koppels geportretteerd die hun zilveren, robijnen, gouden of zelfs diamanten bruiloft groots vieren. Samen met hen blikken we terug op goede en de slechte tijden, hun eerste ontmoeting, het ja-woord en tal van liefdevolle herinneringen.

Elke aflevering staat één stel centraal. Samen met dit paar herbeleven we de start van hun relatie tot nu. We zien hoe hun huwelijk destijds gevierd werd, horen muziek van toen en kijken mee in hun fotoboek en familie filmpjes. Ook spreken we met vrienden, kinderen en kleinkinderen over wat deze relatie zo bijzonder maakt. En we zijn getuige van hun jubileum dat zij samen met vrienden en familie uitbundig vieren.

In aflevering 1 ontmoeten we Carina en George. Ze zijn al 40 jaar gelukkig getrouwd en hebben twee dochters en twee kleinkinderen. Hun liefde voor muziek bracht hen samen. Ze spelen al jaren samen in een band en treden ook nu nog maandelijks op met zelfgeschreven nummers. Daarnaast delen ze een passie voor reizen en dan bij voorkeur met hun camper. Het geheim van hun huwelijk lijkt dan ook simpel: het delen van interesses én elkaar voldoende vrijlaten. Dat klinkt heel logisch. Maar is deze liefde in de praktijk net zo maakbaar en net zo eenvoudig als het aan het begin van een huwelijk lijkt? In Liefde voor het Leven laten ze zien wat de ingrediënten zijn voor een levenslange gelukkige relatie.

MAX: Liefde voor het leven (6 afleveringen) 
Vanaf 9 mei, elke vrijdag om 22.20 uur op NED 1 
www.omroepmax.nl/liefdevoorhetleven