Hilversum,
13
mei
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Liefde voor het Leven – aflevering 4 (30-5) & 5 (6-6)

Hilversum, 13 mei 2014 – Eeuwige liefde: bestaat het nog? In Liefde voor het Leven staat iedere week een bijzonder liefdesverhaal centraal. In de vierde aflevering op 30 mei, nemen we een kijkje in het liefdesgeluk van John en Ria uit Veghel. 40 jaar geleden stapten zij in het huwelijksbootje en sindsdien delen zij lief en leed. Op 6 juni de vijfde en laatste aflevering van Liefde voor het Leven. We blikken terug op het huwelijk van Bob en Ria uit Standdaarbuiten, ook zij zijn al 40 jaar getrouwd. Wat is het geheim van een goed huwelijk? Liefde voor het Leven, iedere vrijdag rond 22.25 uur bij MAX op Nederland 1.

Aflevering 4: John en Ria - 30 mei om 22.25 uur op NED 1
John en Ria uit Veghel zijn 40 jaar getrouwd. Hun prille liefdesgeluk begint in 1973 in Schaik, we gaan terug naar de plek waar de vonk tussen dit koppel oversloeg. We blikken terug op hun bruiloft en zien beelden van hun 12,5 jarige jubileum. John en Ria vertellen over de geboortes van hun drie kinderen en over een dieptepunt in hun leven. Ria claimt dat haar man niet romantisch is, maar hij weet haar toch op een bijzondere manier te verrassen.. De jubileum dag wordt groots gevierd met alle dierbaren, ze feesten erop los zoals alleen Brabanders dat kunnen.

Aflevering 5: Bob en Ria - 6 juni om 22.25 uur op NED 1
In de laatste aflevering van Liefde voor het Leven staat het liefdesverhaal van Bob en Ria uit Standaardbuiten centraal. Bob is 29 en leidinggevende van een bedrijf als hij valt voor de charmes van één van zijn werknemers; de 26-jarige Ria. In 1974 geven zij elkaar het ja-woord en al snel worden zij de gelukkige ouders van een gezonde dochter Esther. Na haar verlof besluit Ria gewoon te blijven werken. In die tijd is dat ongebruikelijk, maar Bob steunt de carrière van zijn vrouw door dik en dun. Hun gezamenlijke wens om meerdere kinderen te krijgen is nooit uitgekomen, maar gelukkig heeft de buurjongen ook een speciaal plekje in hun hart. En andersom ook, want hij organiseert een feestelijk jubileum voor dit koppel.

Over Liefde voor het Leven
In Liefde voor het Leven worden vijf koppels geportretteerd die hun zilveren, robijnen, gouden of zelfs diamanten bruiloft groots vieren. Samen met hen kijken we terug op goede en slechte tijden, de eerste ontmoeting, het ja-woord en tal van liefdevolle herinneringen. Elke aflevering staat één stel centraal. We zien hoe hun huwelijk destijds gevierd werd, horen muziek van toen en kijken mee in hun fotoboek en familie filmpjes. Ook spreken we met vrienden, kinderen en kleinkinderen over wat deze relatie zo bijzonder maakt. En we zijn getuige van hun jubileum dat zij samen met vrienden en familie uitbundig vieren.

MAX: Liefde voor het Leven (5 afleveringen) 
Vanaf 9 mei, elke vrijdag rond 22.25 uur op NED 1 
www.omroepmax.nl/liefdevoorhetleven