Hilversum,
16
november
2018
|
14:15
Europe/Amsterdam

Leontien van Moorsel, Wolter Kroes en Nova van Dijk te gast bij Tijd voor MAX

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 november ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij Tijd voor MAX weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Deze week komen onder anderen Leontien van Moorsel, Wolter Kroes en Nova van Dijk langs. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Maandag 19 november is zangeres en actrice Ricky Koole te gast. Ze heeft een boek geschreven over de uitspraken die haar zoon in zijn kleuterjaren deed. Toen kende ik de wereld nog niet staat vol observaties, levensvragen en grappige misverstanden die bij een kind van die leeftijd kunnen voorkomen.

Viervoudig olympisch kampioen wielrennen Leontien van Moorsel is dinsdag 20 november te gast. Ze vertelt over haar rol als aantrekkelijke sportster in een aantal voorstellingen van Soof de Musical, de rol die zo dicht bij haarzelf lag dat zij het waagstuk wel aandurfde.

Op woensdag 21 november staat Tijd voor MAX in het teken van diabetes. Deze onderschatte ziekte heeft vaak ernstige gevolgen voor het dagelijks leven van ruim 1,2 miljoen Nederlanders. Te gast is werktuigbouwkundige Robin Koops, zelf gediagnostiseerd met diabetes type 1. Ondanks zijn ziekte is hij niet bij de pakken neer gaat zitten en heeft hij de kunstalvleesklier bedacht.

Zanger Wolter Kroes is donderdag 22 november samen met zijn band te gast. Hij zit dertig jaar in het vak en is nog lang niet van plan te stoppen, getuige zijn nieuwe album We gaan nog even door. Daarnaast staat er volgend jaar maart een groot concert van Wolter in AFAS Live gepland.

Vrijdag 23 november wordt de week afgesloten met een bezoek van regisseur Nova van Dijk en haar vader, zanger en acteur Bill van Dijk. Nova is regisseur van de televisieserie Poesjes, over het reilen en zeilen van een kattenfamilie. Op dit moment werkt Nova aan een vervolg, waarin vader Bill meerdere stemmen voor zijn rekening neemt.

Tijd voor MAX
Maandag 19 tot en met vrijdag 23 november
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl

www.instagram.com/tijdvoormax | www.facebook.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX |