Hilversum,
04
mei
2017
|
13:37
Europe/Amsterdam

Leon Willems en Geert Meijer te gast op De Perstribune van MAX

Zondag 7 mei

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt aanstaande zondag Leon Willems, de directeur van Free Press Unlimited en Geert Meijer, oud-voetballer bij Ajax en oud-trainer bij Feyenoord.

Leon Willems, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is al levenslang strijder voor de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van pers. Sinds 2011 is hij directeur van Free Press Unlimited en daarvoor van Press Now. In een verder verleden was Willems onder meer actief als programmamaker bij de Ikon en was hij mede-initiatiefnemer van het Zuid-Sudanese radiostation Radio Dabanga.

Geert Meijer, te gast in het tweede uur van De Perstribune, kende zijn gloriejaren als voetballer met name bij het FC Amsterdam van de jaren 70. Verder speelde Meijer vier jaar bij Ajax en enkele jaren bij onder meer Sparta en NAC. Na zijn spelerscarrière ging Meijer als trainer aan de slag, onder meer als assistent bij Feyenoord en in het Midden-Oosten.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is zondag op bezoek in het Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam waar de kampioenswedstrijd van Feyenoord (bij Excelsior) op het programma staat. Mediadeskundige Ron Vergouwen zoomt in Het Mediacircus en Kassie Kijken in op opvallende zaken uit de media, zoals de laatste uitzending van Koefnoen.De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag7 mei
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune