Hilversum,
08
juli
2016
|
17:01
Europe/Amsterdam

Leco van Zadelhoff, Maaike Timmerman en Cees Grimbergen te gast bij MAX op NPO Radio 5

vanaf 9 juli

Vanaf zaterdag 9 juli tot en met vrijdag 15 juli zijn er weer leuke en boeiende gasten bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Leco van Zadelhoff, Maaike Timmerman en Cees Grimbergen zijn te gast.

Wekker-Wakker-Weekend - Elke zaterdag van 6.00 tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Zaterdag 9 juli is Chiem van Houweninge te gast in Wekker-Wakker-Weekend!. Van Houweninge is bekend als de scenarist van de onvergetelijke televisieseries Oppassen!!! en Zeg ’ns Aa. Ook werkte hij mee aan de Duitse televisieserie Tatort. Onlangs verscheen zijn eerste boek: De Rotterdam Connectie.

TinekeShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 11 juli is niemand minder dan sterrenvisagist én haarstylist Leco van Zadelhoff te gast. Leco, bekend van de Leco Look, is nog elke dag druk met het mooi maken van de Nederlandse sterren. Dat doet hij onder andere met zijn eigen hairtools.

Wijnhandelaar Klaas Drupsteen schuift dinsdag 12 juli aan bij Tineke. Ruim een half jaar geleden opende hij zijn wijnhandel en proeflokaal wijn & verwonderen in Culemborg. Tegenwoordig schrijft hij cursiefjes voor de lokale krant over de gesprekken die hij voert met zijn klanten. Dat zijn altijd gesprekken in de thema’s van zijn vroegere programma Hello, Goodbye.

Woensdag 13 juli komt WNL-presentatrice Maaike Timmerman langs. Tijdens haar zomerstop is ze druk bezig met de documentairereeks De zaak van je leven. Daarin blikken rechercheurs terug op een zaak uit hun carrière die ze altijd is bijgebleven. Het idee voor de docureeks kwam van Maaike zelf. Ze komt erover vertellen bij Tineke!

Donderdag schuift juriste, stalkingsexpert en schrijfster Jobien Berkouwer aan bij Tineke. Ze schreef de psychologische thriller Zomermeisjes over de jacht op een seriemoordenaar. Voor haar debuut heeft ze veel ervaring geput uit haar werkverleden: ze werkte vijftien jaar bij de politie en recherche.

Vrijdag is MAX-collega Cees Grimbergen te gast. Hij duikt wederom in de schimmige wereld van de pensioenindustrie. In dit vervolg op de drie eerdere uitzendingen van zijn zoektocht Zwarte Zwanen probeert hij onder andere helderheid te krijgen in het Goldman Sachs-schandaal.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 11 juli is Kees Rade te gast. Rade is de eerste Arctische ambassadeur van Nederland. Vanuit Den Haag zal hij geregeld naar het Noordpoolgebied reizen. In Tijd voor MAX Radio komt hij vertellen over zijn functie.

Lex Peters is op dinsdag 12 juli te gast. Peters is gepensioneerd gynaecoloog en specialist gynaecologische oncologie. Hij vertelt in de uitzending alles over zijn stichting Female Cancer Foundation, waar hij de hele wereld mee over gaat.

Woensdag 13 juli is de oudste huisarts van Nederland te gast. De 92-jarige Nico van Hasselt vierde afgelopen week zijn 60ste jubileum. Hoe is het om op deze leeftijd nog aan het werk te zijn?

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/TinekeShow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl/