Hilversum,
01
maart
2019
|
13:05
Europe/Amsterdam

Lauren Verster, Miljuschka Witzenhausen en Thijs Römer te gast bij Tijd voor MAX

Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 maart ontvangen Sybrand Niessen en Martine van Os bij Tijd voor MAX weer uiteenlopende gasten. Komende week schuiven onder anderen presentatrice Lauren Verster, tv-kok Miljuschka Witzenhausen en acteur Thijs Römer aan. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Aanstaande maandag begint het nieuwe seizoen van The Big Escape. Hierin moeten twaalf BN’ers spannende opdrachten uitvoeren in een poging om als eerste te kunnen ontsnappen uit een tot escaperoom omgetoverde locatie, ergens in Nederland. Presentatrice Lauren Verster is degene die het geheel in goede banen moet zien te leiden. Maandag 4 maart schuift Lauren aan, evenals één van de deelnemers, dj en presentator Dennis Weening.

Tv-kok Miljuschka Witzenhausen is net begonnen met een serie uitzendingen op 24Kitchen waarin ze de geheimen van de Japanse keuken probeert te ontrafelen. Miljuschka in Japan is een culinaire rondreis door een land met een prachtige natuur, eeuwenoude tradities en een heel bijzondere eetcultuur, die soms ook best gevaarlijk kan zijn. Bij Tijd voor MAX horen Sybrand en Martine van Miljuschka op welke momenten ze ware doodsangsten heeft uitgestaan.

Woensdag 6 maart geven Marcel Verreck en Paul Pleijsier acte de présence. Jarenlang vormden de heren het cabaretduo Verreck & Pleijsier. In die hoedanigheid wisten ze in 1987 het Leids Cabaret Festival te winnen. Na 15 jaar afwezigheid zijn ze terug met een nieuw album, Reunie, en een gelijknamige tournee. Bij Tijd voor MAX treden zij op met een van hun nieuwe nummers.

Thijs Römer schuift donderdag 7 maart aan in verband met de nieuwe Nederlandse versie van het bejubelde theaterstuk Art, van de Franse schrijfster Yasmina Reza. Thijs speelt één van de hoofdrollen in dit stuk over moderne kunst en de waarde van vriendschap.

Vrijdag 8 maart wordt de week afgesloten met een gesprek met Marieke de Vries. Zij was sinds 2012 correspondente voor de NOS in China. Maar vanaf 1 april zal zij gestationeerd zijn in de Verenigde Staten. Bij Tijd voor MAX vertelt ze hoe ze zich voorbereidt op haar nieuwe werkplek.

Tijd voor MAX
Maandag 4 tot en met vrijdag 8 maart
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/tijdvoormax | www.instagram.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX