Hilversum,
07
december
2018
|
16:13
Europe/Amsterdam

Lars Koehoorn en Henk Dissel bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 8 tot en met vrijdag 14 december staat er weer een hoop bijzonders op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Lars Koehoorn en Henk Dissel komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In Wekker-Wakker-Weekend! spreekt Jan Rietman Robèrt van Beckhoven over het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, dat zondag 9 december begint. Ook dit jaar is Robèrt samen met Janny van der Heijden jurylid in de spannende bakwedstrijd. Verder neemt Jan de luisteraar mee naar Nashville voor een Tennessee Waltz. In het Popduel mogen de luisteraars kiezen uit twee prachtige kerstplaten.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Cabaretier Roel C. Verburg sluit zoals altijd de week weer af met een lied dat hij speciaal maakt op basis van een opvallend nieuwsbericht.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 5 met zijn middagprogramma Haandrikman!. Deze week roept hij luisteraars op om met kleine wensen te komen, waarvan hij er een aantal in vervulling laat gaan voor de Kerst. De wensen kunnen gemaild worden naar haandrikman@omroepmax.nl.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
In De MAX! zijn deze week veel jonge singer-songwriters te horen, waaronder de 21-jarige Lars Koehoorn. Dit aanstormend talent uit het Groningse Winschoten heeft een diepe karakteristieke stem en schrijft zijn nummers met behulp van gitaar en piano. Lars gaat zijn eerste zelfgeschreven single, Home, live spelen op het podium van Club De MAX!.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In TinekeShow ontvangt Tineke de Nooij vrijdag 14 december de Bossche formatie History. De vijf rockers, allemaal ervaren muzikanten, spelen nu covers van nummers uit de jaren 60 en 70. Ook de Nederlandse zanger Henk Dissel komt langs, onder meer bekend van zijn nummer Een Bom.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Haandrikman! is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.maxvandaag.nl