Hilversum,
15
februari
2021
|
10:30
Europe/Amsterdam

Laatste aflevering van Doorbakken: woensdag bij MAX op NPO 1

Woensdag 17 februari om 21.25 uur op NPO 1

In de laatste feestelijke aflevering van Doorbakken bespreekt presentator André van Duin de spannende Heel Holland Bakt finale-aflevering van afgelopen zondag. Alle bakkers, de finalisten, juryleden Janny en Robèrt en natuurlijk de Beste Thuisbakker van Nederland 2020-2021, Elizabeth, zijn aanwezig. Samen blikken zij nog een keer terug op de finale en op het Heel Holland Bakt-avontuur van de afgelopen acht weken. Doorbakken is woensdag 17 februari om 21.25 uur te zien op NPO 1.

Kandidaten Chun, Daniel, Ellen, Eric, Jenny, Rianne, Roelof, Sabine en Thijs, zijn aanwezig om het feestje van winnares Elizabeth te vieren. Hoe heeft Elizabeth het HHB-avontuur ervaren? Waar is ze het meest trots op? En wat was voor haar het moeilijkste moment uit de tent? Finalisten Thijs en Eric grepen net naast de winst, maar in Doorbakken vertellen zij hoe ze de spannende finale hebben beleefd. Hoe ging het met de zenuwen? En wat ging er mis in de finale?

In deze laatste aflevering van Doorbakken staat Robèrt bovendien eindelijk zelf weer eens in de keuken. Hij heeft allerlei feestelijke hapjes meegenomen, zoals macarons, worstenbroodjes en diverse hartige lekkernijen. Daarnaast wordt de kijker vanuit de knusse studio-bakkerij getrakteerd op unieke, niet eerder vertoonde, beelden, uit Heel Holland Bakt.

Doorbakken
Woensdag 17 februari om 21.25 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
www.maxvandaag.nl 

www.heelhollandbakt.nl | facebook.com/heelhollandbakt | instagram.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | #Doorbakken
Meer Heel Holland Bakt? Download de HEEL HOLLAND BAKT-APP.