Hilversum,
10
juli
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Laatste aflevering Lekker Weertje (14/07/15)

Laatste aflevering Lekker Weertje
 

Hilversum, 10 juli 2015 - Lekker Weertje draait dit seizoen meer dan ooit om het weer. Lekker weer, slecht weer, maar vooral spraakmakend weer. Erwin Kroll en Philip Freriks nemen u dinsdag 14 juli om 21.20 uur voor de laatste keer mee op reis naar het uiterste noordoosten van Drenthe.
 

Mooie locaties, luchtige gesprekken en populairwetenschappelijke openbaringen zijn de ingrediënten van Lekker Weertje. Waar andere programma’s stoppen als de weersomstandigheden bar worden, gaan Philip en Erwin door. Ze staan op plekjes waar uw hart van gaat zingen. In weer en wind onderzoeken ze de kracht van de wind, blikseminslag en het zonlicht.

Aflevering 6 - 14 juli om 21.20 uur 
In de laatste aflevering van het seizoen reizen Erwin Kroll en Philip Freriks af naar het uiterste noordoosten van Drenthe op zoek naar de oorsprong van donder en bliksem, reuze hagelstenen en andere Bijbelse plagen. En wat te doen als het noodweer u overvalt tijdens een festival of op de camping? Of de bliksem het vliegtuig raakt op weg naar uw vakantiebestemming?

 

MAX: Lekker Weertje
Dinsdag 14 juli om 21.20 uur op NPO 2
www.omroepmax.nl