Hilversum,
06
april
2018
|
15:50
Europe/Amsterdam

Komend weekend in Nieuwsweekend en op De Perstribune van MAX op NPO Radio 1

Zaterdag 7 en zondag 8 april

Zaterdag 7 en zondag 8 april zijn nieuwe uitzendingen van de MAX-programma’s op NPO Radio 1 te horen. In Nieuwsweekend zijn onder meer schrijvers Henk van Straten en Elke Geurts te gast. De Perstribune ontvangt komende zondag acteur Robert de Hoog en oud-handbalinternational Lambert Schuurs.Nieuwsweekend – Zaterdag 7 april van 08.30 tot 11.00 uur op NPO Radio 1

Auters Henk van Straten en Elke Geurts schreven, ieder vanuit een ander gezichtspunt, over de weg naar de scheiding van hun geliefden. Zij trekken nu het land in om te praten over verlaten en verlaten worden in de liefde.

Verouderingswetenschapper Peter de Keizer is te gast. Hij zoekt menselijke proefkonijnen voor medische experimenten die de veroudering tegengaan.

Ook in Nieuwsweekend: antwoord op de vraag waarom het belangrijk is sollicitanten die het niet zijn geworden op een goede manier af te wijzen. Je kunt er namelijk nog wat aan hebben, zegt genomineerde voor de Sollicitanten-afwijsprijs Sjoerd Burger van het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft.Nieuwsweekend wordt gepresenteerd door Peter de Bie en Mieke van der Weij.

De Perstribune – Zondag 8 april van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1
Acteur Robert de Hoog, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is onder meer bekend van zijn hoofdrol in de film Nova Zembla. Zijn debuut in de telefilm Skin leverde hem direct een Gouden Kalf voor beste acteur op. Momenteel is De Hoog te zien in de nieuwe 'advocatenserie' Zuidas.

Lambert Schuurs, te gast in het tweede uur van De Perstribune, is een handballegende. Hij is met 312 interlands recordinternational van Nederland en speelde 28 jaar op het hoogste niveau. Ook is hij de vader van Perr en Demi Schuurs. Perr voetbalt bij Fortuna en volgend jaar bij Ajax. En Demi is een succesvol tennisster.

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.Over MAX op NPO Radio 1Met Nieuwsweekend, De Perstribune en Nachtzuster is MAX te horen op NPO Radio 1. Dé nieuws- en sportzender van de Nederlandse Publieke Omroep is te beluisteren via ether, kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

Over MAX op NPO Radio 1
Met Nieuwsweekend, De Perstribune en Nachtzuster is MAX te horen op NPO Radio 1. Dé nieuws- en sportzender van de Nederlandse Publieke Omroep is te beluisteren via ether, kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

Facebook.com/Nieuwsweekend | #Nieuwsweekend | @Nieuwsweekend Facebook.com/deperstribune