Hilversum,
03
augustus
2021
|
11:26
Europe/Amsterdam

Koen op de Camping in Groesbeek

Deze week bezoekt MAX vakantieman-verslaggever Koen Bugter een camping in Groesbeek. Het thema van deze kampeertrip is “hip”. De nieuwste aflevering van Koen op de Camping is nu te zien op de Facebookpagina van Omroep MAX en NPO 1 én op MAXvakantieman.nl. 

Kamperen is hartstikke hip, maar hip kamperen is helemáál hot. Op een camping in Groesbeek ontdekt Koen dat ook de stijlgevoelige vakantieganger prima kan kamperen. Hij krijgt een rondleiding door een tent die volstaan met design meubels, en ook het wekelijkse uitje is gerust decadent te noemen.

Over Koen op de Camping
Bijna de helft (40 procent) van Nederland verkiest ook deze zomer een vakantie in eigen land boven een tripje naar het buitenland. Maar waar is het écht leuk kamperen? Zijn er pareltjes die de strijd aan kunnen met de campings in Italië, Frankrijk en Duitsland?

Met zijn bolderkar en een opgooitent gaat Koen deze zomer op onderzoek uit. Hoe ziet de Nederlandse campingcultuur eruit? Van de campinggasten wil Koen weten waarom zij de Nederlandse camping verkiezen boven die in het buitenland. Wat is de charme van (een vakantie in) Nederland? Hoe vullen de kampeerders hun vakantiedagen? Een keur aan campings komt voorbij; boeren-, natuur-, feestcamping; je kunt het zo gek niet bedenken. Koen neemt de camping, de gasten én de regio onder de loep.

Elke maandag rond 16.00 uur op de Facebookpagina van NPO 1 en Omroep MAX én op MAXvakantieman.nl.