Hilversum,
09
augustus
2021
|
16:24
Europe/Amsterdam

Koen op de Camping in Castricum

MAX vakantieman-verslaggever Koen Bugter probeert deze week een steeds populairder wordende kampeerplek uit: de boerencamping. Hij zet zijn tentje op in het Noord-Hollandse Castricum, waar je zowel de boeren- als zeelucht kunt opsnuiven. De nieuwste aflevering van Koen op de Camping is nu te zien op de Facebookpagina van Omroep MAX en NPO 1 én op MAXvakantieman.nl. 

Bijna de helft (40 procent) van Nederland verkiest ook deze zomer een vakantie in eigen land boven een tripje naar het buitenland. Maar waar is het écht leuk kamperen? Zijn er pareltjes die de strijd aan kunnen met de campings in Italië, Frankrijk en Duitsland?

Met zijn bolderkar en een opgooitent gaat Koen deze zomer op onderzoek uit. Hoe ziet de Nederlandse campingcultuur eruit? Van de campinggasten wil Koen weten waarom zij de Nederlandse camping verkiezen boven die in het buitenland. Wat is de charme van (een vakantie in) Nederland? Hoe vullen de kampeerders hun vakantiedagen? Een keur aan campings komt voorbij; boeren-, natuur-, feestcamping; je kunt het zo gek niet bedenken. Koen neemt de camping, de gasten én de regio onder de loep.

Elke maandag rond 16.00 uur op de Facebookpagina van NPO 1 en Omroep MAX én op MAXvakantieman.nl.