Hilversum,
30
augustus
2019
|
10:44
Europe/Amsterdam

Kim-Lian van der Meij en Marit van Eupen op De Perstribune van MAX

Zondag 1 september tussen 12.00 uur en 14.00 uur op NPO Radio 1

Zondag 1 september zijn presentator Kim-Lian van der Meij en roeister Marit van Eupen te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Kim-Lian van der Meij, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, begint vrijdag 30 augustus met een nieuw programma van SBS. In Helden door de Modder VIPS gaan twaalf teams met prominente Nederlanders op een stormbaan de strijd met elkaar aan om daarmee aandacht te vragen voor KNGF Geleidenhonden. Van der Meij werkt nu vijf jaar voor de zender, een zender die zich nu flink roert. In het verleden presenteerde ze er onder meer Shownieuws en Sterren Springen

Marit van Eupen, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, won op de Olympische Spelen van Peking (2008) samen met Kirsten van der Kolk goud in de lichte dubbeltwee. Het was voor van Eupen destijds de bekroning van een lange roeiloopbaan. Inmiddels houdt ze zich onder meer bezig met de begeleiding van een nieuwe generatie roeiers. Deze week is het WK in Linz.

In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week daarbij onder meer aandacht voor springende, dansende, fietsende en rijdende bekende Nederlanders.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/deperstribune | #DePerstribune | @DePerstribune