Hilversum,
12
april
2019
|
11:13
Europe/Amsterdam

Kijk opnieuw naar We zijn er Bijna in Italië!

Vanaf maandag 13 mei, om 17.10 uur op NPO 1

Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 mei wordt er bij MAX dagelijks een aflevering van het vorige seizoen van We zijn er Bijna! uitgezonden. In de serie reist presentatrice Martine van Os mee met een groep van 44 kampeerders tijdens hun reis naar de hak van de laars in Italië. De afleveringen zijn om 17.10 uur op NPO 1 te zien.

Met caravan of camper maakt het gezelschap een tocht van ruim vierduizend kilometer naar het zonnige zuiden. De kampeertocht begint in de stad Bologna en gaat via de Adriatische kust naar het meest zuidelijke punt in de hak van de Italiaanse laars. De kampeerreis wordt begeleid door het Vlaamse echtpaar Lut en Willy Meeus. Al elf jaar reizen ze als tourleiders mee op dit soort kampeertochten en ze draaien hun hand niet meer om wat betreft het rondleiden van Nederlandse toeristen in het buitenland.

De kampeergroep bestaat uit twintig echtparen en vier alleenstaanden, waarvan de meesten het werkende leven achter zich hebben gelaten. Bijna vijf weken lang trekken mensen die elkaar van tevoren niet kenden met elkaar op, en wat hen bindt is de lust tot reizen en daar met volle teugen van genieten.

Over We zijn er Bijna!
In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige vijftigplussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en wordt lief en leed met elkaar gedeeld.

We zijn er Bijna!
Maandag 13 tot en met vrijdag 17 mei
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/MAX.wezijnerbijna| #wezijnerbijna | @wezijnerbijna